HAVZALILARDAN BAŞKAN MURAT İKİZE TEPKİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Şubat 2018 18:56
HAVZALILARDAN BAŞKAN MURAT İKİZE TEPKİ
Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 14. Tirit Gecesi İlkadım Derebahçe Sosyal Tesislerinde yoğun katılımla gerçekleşti.
Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 14. Tirit Gecesi İlkadım Derebahçe Sosyal Tesislerinde yoğun katılımla gerçekleşti. 

Yemeğe CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanısıra çok sayıda davetli katıldı.


BİZ GEÇMİŞTE AVRUPA'DA TİRİT GECESİ DÜZENLEDİK...DAHA DÜN ORTAYA ÇIKANLARDAN BAZILARI DA TİRİT Mİ SERİT Mİ KAZ MI DİYEREK KURU SIKI ATIYOR

Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ; "Son günlerde tiritin adının Serit mi kaz tiritimi tirit mi gibi isimlerle karıştırılarak tartışma konusu yapılmasını eleştirerek kuru sıkı atmayı bırakın. Biz Tiriti ilk defa Avrupaya götürdük, orada gece düzenledik tanıttık. Samsunda tiritin çığırını açan biziz." dedi. 


Geceye katılanlar Havza Belediye Başkanı Murat İkizin geceye katılmamasına tepki gösterdi

Havzalılar geceye katılmayan İkize tepki göstererek; "Murat İkizin önceki günlerde Atakumda yapılan tirit gecesinin ev sahipliğini üstlenmesine rağmen Havzalılar Derneğinin 14 yıldır düzenlediği geceye katılmayarak adeta protesto etmesi şeklinde yorumlandı. Havzalılar Murat İkiz hemşehrileri arasında ayırım yapıyor. Belediye Başkanı konumundaki bir kimseye bu davranışı yakıştıramadık. Bakalım bunun cevabını nasıl verecek? Cumhurbaşkanımız Belediye Başkanlarına birlik ve beraberlik için gerekeni yapın derken onun duyarsız kalışı üstelik bu davete gelenleri de tespit etmeye kalkışması iddiası bizi hayli şaşırttı" diyerek tepki gösterdi.


Etiketler : HAVZALILAR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.