• İHSANBAŞKAN

Bursa'da Samsunlulardan Muhteşem Tirit Gecesi

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 12 Şubat 2018 11:54
Bursa'da Samsunlulardan Muhteşem Tirit Gecesi
Merkezi Bursa'da bulunan Samsun Yaşar Doğu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin bu yıl 6. sını gerçekleştirdiği Tirit Gecesi yoğun katılımla gerçekleşti.
BURSA'DA YAŞAYAN KAVAKLILARDAN MUHTEŞEM TİRİT GECESİ

Merkezi Bursa'da bulunan Samsun Yaşar Doğu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin bu yıl 6. sını gerçekleştirdiği Tirit Gecesi yoğun katılımla gerçekleşti.


Geceye Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Başkanı Savaş Otruşun  yanısıra çok sayıda kurum müdürü, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Bine yakın davetlinin yer aldığı gecede salonun her yanının bayraklarla donatılmış olması dikkatlerden kaçmadı.

İbrahim Sarıcaoğluna Coşkulu karşılama ve Sevgi Seli 


Öte yandan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu salona coşkulu karşılama eşliğinde girdi. Uzun süre alkışlarla karşılanan Sarıcaoğluna Bursa'da yaşayan Samsunluların büyük sevgi gösterdiği görüldü.


Sarıcaoğlu geceyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; 

 "Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Düzenlemiş olduğu Tirit Programına katılım sağladık. Gurbetteki hemşehrilerimiz ile biraraya gelip hasbihal ettik. İlçemize yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında istişare yaptık. Programımıza Afrin'de ki mehmetçiklerimiz ve Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladık ardından askerlerimize bolca dualar ettik. Rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.


Afrine Türk Bayrağı Gönderdiler
"Dursun Koç Afrine gönderilmek üzere Türk Bayrağı takdim etti. Koç şunları söyledi: "Derneğimizin 6.Tirit gecesinde Afrin'deki askerlerimize gönderilmek üzere Türk bayrağı, Osmangazi ilçe jandarma komutanı Albay Aşkın BOZKURT'a teslim edildi.Değerli Albayımız da ,ilk elden yerine ulaşmasını sağlamak amacıyla, Afrin'e gidecek olan hemşehrimiz özel harekatçı Serkan KABADAYI kardeşimize bayrağı teslim ettiler.Özel harekatçı değerli hemşehrimiz de, Şehit kanıyla sulanmış Türk Bayrağımızı Afrinin merkezine dikeceğiz diyerek, bizlere apayrı bir gurur yaşattı.Kendilerini ve tüm güvenlik güçlerimizi Allah'a emanet ediyor,Sağ salim ailelerine kavuşmalarını yüce Mevla'dan niyaz ediyoruz"

Dursun Koç Teşekkür Etti
Bursa Samsun Yaşar Doğu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Koç öncelikle gecemize katılan davetlilerimize teşekkür ediyorum. Bizi kırmayıp gelen kavak Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bu geceyi düzenlememizde emeği geçen ve bize güç veren sponsorlarımıza, yönetim kurulumuza ve Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Başkanımız Savaş Otruşa çok teşekkür ediyorum. dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.