Hasan Basri Kurt Tecrübelerimizi aktaracağız

SİYASET Haber Girişi : 06 Kasım 2013 17:16
Hasan Basri Kurt Tecrübelerimizi aktaracağız
AK Parti İlkadım aday adayı Hasan Basri Kurt İnşallah buradaki hizmet yarışında geçmişteki birikimimizi İlkadım'a aktarmak istiyoruz.İlkadım'ın yapılacak çok işi var. Önümüzde çok konumuz var.
AK Parti İlkadım aday adayı Hasan Basri Kurt, İlkadım'da AK Parti bayrağını yeniden dalgalandırmak ve en yüksek oyla AK Parti'ye tekrar İlkadım'da Belediye Başkanlığı'nı kazandıracak bir yola girdiklerini belirterek  'Fatih Mahallesi'nde doğdum, ardından İstanbul gurbetinde uzun yıllar bulunduk. Fakat Samsunla ve sizlerle irtibatımız her zaman vardı. Hep içimizde Samsun'un sevgisi sevdası gurbetlik hüznünü yaşadık. İstanbul'da üst kademelerde görev yaptık, teşkilatlarda bulunduk. İnşallah buradaki hizmet yarışında geçmişteki birikimimizi İlkadım'a aktarmak istiyoruz.İlkadım'ın yapılacak çok işi var. Önümüzde çok konumuz var. Bunları halkımızla istişare edeceğiz.İlkadım'da her bir oy için, her bir ev için, her bir sokak için bire bir partimiz adına mücadele edeceğiz. Genel seçimlerde aldığımız oyun daha fazlasını almak için elimizden herşeyi hep birlikte yapacağız. Halkın içinde olacağız. Adaylığımızın partimiz için, İlkadım için, Samsun için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Halkımızın bu teveccühü, doğru bir karar aldığımızın göstergesi." diye konuştu.

Hasan Basri Kurt, gençliğin tecrübesizlik anlamına gelmediğini belirterek, "İstanbulBüyükşehir Belediyesi'nde 2006 yılında en genç müdür olarak göreve başladım. Heralde aday adaylığını açıklayanlar arasında en gençte benim. Bize çok genç diyorlar ama biz bazı şeyleri tecrübe ettik. Gençlik dinamizmdir. Tecrübe sadece yaşlılık değildir. Tecrübe almak ile ilgilidir. Sosyal belediyecilik adına özelikle çok büyük projelere imza attık. Hacimleri personel sayıları çok yüksek işler yaptık. İnşaalah İlkadım'da da bu performansı halkımız ve partimizin desteğiyle birlikte göstereceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.