İhsan Kurnaz; Gidilmedik yer bırakmayacağız

SİYASET Haber Girişi : 06 Kasım 2013 16:58
İhsan Kurnaz; Gidilmedik yer bırakmayacağız
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz Yabancılar Pazarı esnafı ile sohbet etti.
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz Yabancılar Pazarı esnafı ile sohbet etti.

Ziyarette karşılaştığı ilgiden oldukça memnun kalan İhsan Kurnaz, "Bu teveccüh, bu ilgi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan ilgidir. Bizler de yerelde O'nu layıkıyla temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.

ÇOK SICAK KARŞILANDI
AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunan İhsan Kurnaz, aday adaylığı süreci ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Yabancılar Pazarı esnafını ziyaret eden Kurnaz, hem esnafın hem de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

İLKADIM HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK
Çok yoğun bir tempoda çalışmalara devam ettiklerini belirten Kurnaz, "Bu zaman kadar teşkilatçı kimliğimizle sizlere hizmet vermeye çalıştık ve çeşitli vesilelerle yanınıza defalarca geldik. Şimdi ise belediye başkanlığı görevine talip olduğumuz ifade etmek ve desteğinizi görmek amacıyla buraya gelmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 5 yıldır hak ettiği hizmeti alamayan İlkadım İlçemizin önümüzdeki 5 yıl ve daha sonrasında AK Parti belediyeciliği ile tekrar şaha kalkmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Etiketler : İhsan Kurnaz
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.