Haluk Koç'un adamı da torpilli memurmuş!

SİYASET Haber Girişi : 09 Aralık 2014 21:53
Haluk Koç'un adamı da torpilli memurmuş!
AK Parti'nin devlette kadrolaşarak 'torpil listesi' oluşturduğunu iddia eden CHP'li Haluk Koç baltayı fena taşa vurdu. Haluk Koç'un en yakınındaki adamı torpilli memur çıktı.
KPSS'ye girmeden torpille üst düzey görevlere getirilen isimler" diyerek bir liste açıklayan ve paralel medya tarafından manşetlere çekilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un en yakınındaki isim torpilli memur çıktı!

Koç'un basın danışmanı Baha Ülgen'in devlet memuriyetine Turizm Bakanlığında basın müşaviri olarak istisnai kadrodan sınavsız biçimde girdiği öğrenildi. 2001 yılında TRT'ye nakil yoluyla geçiş yaptığı, 2008 yılında maaşı çok yüksek olan ve çok vasıflı kişilerin atanması gereken "Genel Müdür müşaviri" kadrosuna alındığı ortaya çıktı. Ülgen'in Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi mezunu olduğu, bu kadroda sadece 11 gün kaldıktan ve maaşı kanuna karşı hülle yapılarak yükseltildikten sonra "müşavir" kadrosuna atandığı öğrenildi. Maaşını TRT'den alan geçici görevle TBMM'de çalışan torpilli Baha Ülgen, "torpil listesi" diye ortaya çıkan CHP'li Haluk Koç'un danışmanlığını yürütüyor.

Ak Parti İstanbul Millletvekili Bülent Turan da Koç'un paralel yapı tarafından eline tutuşturulan listeyle hareket ettiğini açıklayarak danışmanına ilişkin de şu tivitleri paylaştı:
TAKVİM
Etiketler : Haluk Koç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.