Hacılar duygularını Demirtaş'la paylaştılar

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Kasım 2013 22:57
Hacılar  duygularını Demirtaş'la paylaştılar
Kutsal topraklara giderek hacı olan İlkadım'lı hacıları evlerinde ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hacılarla sohbet edip hayır duası alırken, "Allah yaptığınız ibadetleri kabul ve makbul eylesin" dedi.
YAŞADIKLARI DUYGU YÜKÜNÜ DEMİRTAŞ'LA PAYLAŞTILAR.

 Kutsal topraklara giderek hacı olan İlkadım'lı hacıları evlerinde ziyaret eden İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hacılarla sohbet edip hayır duası alırken, "Allah yaptığınız ibadetleri kabul ve makbul eylesin" dedi.

 İlkadım'lı vatandaşların mutlu ve acı günlerinde yanında olmayı ilke edinen ve sürekli halkla iç içe bir yönetim anlayışı yansıtan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kutsal topraklardan dönen İlkadım'lı hacıları evlerinde ziyaret ederek, 'Allah kabul etsin' temennisinde bulundu.Kutsal topraklarda hac farizesini yerine getiren vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Demirtaş'a, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç eşlik etti.

 Bu yıl ilçeden kutsal topraklara giderek hacı olan hacıların heyecanını paylaşan Başkan Demirtaş,. "Hacılığınızı Allah Kabul etsin" diyerek sohbet edip hac farizesi sırasında yaşadıkları duygu yükünü paylaştılar. Hac vazifesinin İslam'ın önemli şartlarından biri olması dolayısıyla çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, "Gücü yeten her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli, İnşallah kutsal toprakları ziyaret etmek, herkese nasip olur" dedi. İkramlar eşliğinde devam eden sıcak ve samimi sohbet sonunda Başkan Demirtaş, hacılara çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler : Demirtaş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.