Genç: İlçeler yatırıma doyacak

SİYASET Haber Girişi : 05 Kasım 2013 19:36
Genç: İlçeler yatırıma doyacak
Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Göreve geldiğimizde Samsun'un ve ilçelerin ulaşım sorununu çözmek önceliğimiz olacaktır.
 Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Göreve geldiğimizde Samsun'un ve ilçelerin ulaşım sorununu çözmek önceliğimiz olacaktır. İlçelerimizin sorunlarını biliyoruz ve her ilçemize potansiyellerine uygun yatırımlar yapacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç tarafından Samsunluların şehirle ilgili düşüncelerini almak üzere yola çıkarılan "Samsun İçin Fikrim Var Tırı" Vezirköprü ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Tıra büyük ilgi gösteren Vezirköprülüler, ilçeleri ve Samsun ile ilgili fikir ve düşüncelerini yazarak 'Fikir Kutusu'na attı. Tırla birlikte gittiği ilçede, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükşehir Başkan Aday Adayı Genç, ilçelerin ulaşım sorununu çözerek, her ilçeyi birer cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

'PLAN VE PROJELERİMİZ HAZIR'

Vezirköprü'de, Samsun İçin Fikrim Var Tırı üzerinde AKS TV'de canlı yayına konuk olan Genç, "Eğer bu şehrin geleceğine yön vereceksek, ilçelerimizin ulaşım sorununu çözmemiz gerekiyor. Biz bu yönde plan ve projelerimizi hazırladık. Her ilçemizi şehir merkeziyle buluşturacağız. İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız, tek vasıta ile şehir merkezine güvenli, hızlı ve ucuz şekilde gelebilecek. İlçelerinden kopuk bir Samsun'un geleceğe yürümesi mümkün değildir. Bizim önceliğimiz şehrimizde yaşanan ve hem vatandaşlarımızı, hem ulaşım sektörünü hem de esnaflarımızı yakından ilgilendiren ulaşım sorununu çözmek olacaktır" dedi.

VEZİRKÖPRÜ'YE YAPILACAK YATIRIMLAR

Vezirköprü'nün ormancılık, dağ turizmi, doğa turizmi, hayvancılık ve tarım gibi önemli potansiyellerin bulunduğuna dikkat çeken Genç, "Şahinkaya Kanyonu, Kunduz Yaylası muhteşem yerler. Vezirköprü ilçemiz ormancılık bakımından çok zengin. Burada ormancılığı geliştireceğiz, üniversite ve hükümetimizle işbirliği yaparak Ormancılık Fakültesi kuracağız. Ayrıca soğuk hava deposu, paketleme tesisi gibi yatırımlarla Vezirköprü'de tarımı, ayrıca hayvancılığı geliştireceğiz. Yine her ilçemize olduğu gibi Vezirköprü ilçemize de çok amaçlı sosyal tesis yapacağız. Ulaşım çalışmalarımızda Vezirköprü de bulunuyor. Halkımızla birlikte bunları yakın ve orta vadede gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

'BU ZAMANA KADAR YAPILMAYANI YAPTINIZ'

Bu arada Genç'e yoğun ilgi gösteren vatandaşların hazırladıkları dövizler de ilgi çekti. Bir vatandaş, "Sayın Osman Genç, elitlerden bıktık. Bize senin gibi Halk Adamı lazım" şeklindeki yazısıyla Genç'e olan sevgisini gösterdi. İlçelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiği için Genç'e teşekkür eden ilçe halkı, "İlçemizin sorunlarını tespit etmeniz ve özellikle ulaşım konusuna önem vermeniz bizleri mutlu etti. Bu zamana kadar yapılmayanı yapıyorsunuz ve Samsun İçin Fikrim Var Tırı aracılığıyla bizlerin de fikirlerine başvuruyorsunuz. Böyle bir çalışmadan ve anlayıştan dolayı sizi tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler : Genç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.