GENÇLİK FESTİVALİNDEKİ AHLAK DIŞI GÖRÜNTÜLERE TEPKİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Haziran 2019 22:00
GENÇLİK FESTİVALİNDEKİ AHLAK DIŞI GÖRÜNTÜLERE TEPKİ
Samsunda yapılan Gençlik Festivalinde ahlak dışı çirkin görüntülerin yaşandığına dikkat çeken Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi bir açıklama yaptı

 ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SAMSUN ŞUBESİ'DE TEPKİ GÖSTERDİ: 


BU AHLAK DIŞI ETKİNLİĞE BİR AN ÖNCE SON VERİLMELİDİR


Samsunda yapılan Gençlik Festivalinde ahlak dışı çirkin görüntülerin yaşandığına dikkat çeken Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi  bir açıklama yaptı: 


"Samsunumuzda Sheraton Otel önünde 15-20 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin ellerinde alkollü içecekler ile (sözde eğlence) adı altında yapılan bu organizasyonu, organizetörleri ve müsade eden Sheraton otel yetkililerini esefle kınıyoruz.


Önce Ahlak ve Maneviyat 
düsturuyla yetişmesi gereken bu yavrularımız, çocuk yaştaki gençlerimiz, özgürlük ve eğlence adı altında alkol ile uyuşturucu ile buluşturuluyor. Bu tür organizasyonlar ile geleceğimiz olan gençler ellerimizin arasından maalesef kayıp gidiyor.Hiç birimiz bu vebalin altından kalkamayız.

Kurtuluş Savaşının sembolü olan ilimiz Samsunda Milli Mücadelenin 100. Yılını kutladığımız bu günlerde Milli ve manevi değerlerimiz yükselmişken Gençlik Festivali adı altında ilimizde yapılmakta olan ve gayri ahlaki görüntülere sebep olan bu etkinliği protesto ediyoruz.

Gençliğin ahlakına dinamit döşeyen bu etkinlik Milli Mücadele ruhuna ters düştüğü gibi aynı zamanda bu milletin özüne ve inancına da aykırıdır. Bu sebeple Devlet Yetkililerimizden bu ve bunun gibi etkinliklere karşı daha duyarlı olmalarını talep ediyoruz"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.