Erdal Koçbıyık 19 Mayıs'ın birleştirici gücü olacak

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 13 Ocak 2024 22:09
Erdal Koçbıyık 19 Mayıs'ın birleştirici gücü olacak

19 Mayıs'ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erdal Koçbıyık Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret etti.

 

Koçbıyık Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e ilçeye kazandırmayı düşündüğü projeleri hakkında konuştu. 

 

Kültür ve Sanata dair projelerinin olduğunu ifade eden Koçbıyık kültürel değerlerimize sahip çıkmaya çalışacağını söyledi.

 

 

Görüşmenin ayrıntıları 

 

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erdal Koçbıyık, “Partiler üstü bir siyasi anlayış ile sen ben değil biz olacağız ayrıştırmadan örnek bir Ondokuzmayıs alacağız” dedi.

 

Erdal Koçbıyık: Terörü kınıyor lanetliyorum

 

Türkiye olmanın bedelini ödedik ödemeye devam edeceğiz maalesef. Pençe Kilit Operasyonunda Ülkemizin menfaatlerini korumak için Savaş veren şanlı Ordumuzun şanlı Askerimiz Mehmedimiz şehit düştü acımız büyük.

 

Rabbim yakınlarına sabırlık verdin ülkemizin başı sağolsun.

 

Seçimlere bağımsız aday olarak hazırlanıyorum

 

Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde, Allah’ında izni ile bir 31 Mart yerel seçimleri vuku bulacaktır.

 

Bende bu ilçenin bir sade vatandaşı olarak MHP partimizden aday adaylığımızı açıklamıştım ve siz değerli Vatandaşlarımıza hizmet etme arzusu ile yola çıkmıştım.

 

Tabi geldiğimiz noktada ittifakların sadece belli bir partiden aday çıkaracağı açıklamasına saygı duymakla, üzerimizde hayal kırıklığı ve üzüntü yarattığını vurgulamak isterim.

 

Burada Vatandaşlarımızın Adaylar noktasındaki seçme haklarının kısıtlanmasını evrensel demokrasi anlayışınla çokta bağdaşmadığını düşünerek, bizimde İlçemize vermek istediğimiz yeni bir hizmet anlayışının önünün kesilmemesi adına 19 Mayıs ilçemizde bağımsız aday olarak çıkmış olduğumuz bu hizmet yolculuğunda, sizlerin de öneri ve tavsiyeleri noktasında, yapmış olduğumuz bir çok ikili görüşmelerde, istişarelerde bağımsız aday olarak yolumuza devam etme kararı hasıl olmuştur” diye konuştu.

 

'19 Mayıs'ın birleştirici gücü Erdal Koçbıyık' 

 

“GÖNÜL İTTİFAKI”

Yerel yönetimlerde daha ziyade parti gözetmeksizin Adayların hizmet anlayışı ve projeleri daha etkin olduğunu düşünüyorum, diyen Koçbıyık, “Bu bağlamda asıl olan güçlü bir ekip çalışması ile hizmet verebilme anlayışını en üst düzeye taşımaktır.

 

Bu bağlamda bugüne kadar bana destek olan MHP camiasına, aziz Milletimize ve siz değerli hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim.

 

31 Mart mahalli ve yerel seçimleri ile ilgili önümüzdeki zaman dilimi içerisinde tüm projelerimizi detaylı bir şekilde sizlerin bilgisine sunacağımız müjdesini vererek, bu hizmet yarışında sahada olacak olan tüm Partili, Partisiz Kardeşlerimize başarılar diliyorum.

 

19 Mayıs ilçemizi hiç bir ayrım gözetmeksizin el birliği ile ayağa kaldırabilmek için, bugüne kadar bize inanmış ve desteğini esirgememiş hemşerilerimden, bundan sonrada destek, gayret bekliyorum.

 

19 Mayıs ilçemizi Türkiye genelinde yaşam standartları, hayat kalitesi en yüksek olan, yaşanabilir örnek bir ilçe konumuna getireceğiz inşallah. Saygı, sevgi hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet köksal 13 Ocak 2024 23:12

    Başarılar dilerim.