Prof. Dr. Servet Kayhan Amasya KOLMED Hastanesi Başhekimi oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Ocak 2024 22:56
Prof. Dr. Servet Kayhan Amasya KOLMED Hastanesi Başhekimi oldu
Sahasında başarılı hizmetlere imza atan Samsunlu hemşehrimiz Prof. Dr. Servet Kayhan Amasya'nın ilk özel hastanesi KOLMED'in Başhekimi oldu.

Sahasında başarılı hizmetlere imza atan Samsunlu hemşehrimiz Prof. Dr. Servet Kayhan Amasya'nın ilk özel hastanesi KOLMED'in Başhekimi oldu.

 

 

Tarih boyunca birçok kültüre ev sahipliği yapmış, Osmanlıya şehzade ve padişahlar yetiştirmiş olan kadim şehir Amasya’da yapımı tamamlanan ilk özel hastane olan KOLMED, açılış için gün sayıyor.

 

Kurumsal yapısıyla hizmet verecek olan KOLMED’in bünyesinde yer alan alanında uzman personelleri ile Amasya’nın bir sağlık turizm şehri olmasına öncülük edeceğini ifade eden KOLMED Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kol; “Yüksek kapasite ve donanım ile uzman ekibiyle KOLMED Hastanesi olarak, şehrimizin sağlık sektöründe yeni bir dönemi başlatmak üzere kapılarımızı açıyoruz. Geniş poliklinik hizmetleri, alanında uzman kadrosu, modern ameliyathaneler, güncel radyoloji ve laboratuvar olanakları ile donatılan Özel KOLMED Hastanesimiz, modern tasarımı ve son teknoloji ekipmanlarıyla Amasya'ya ve çevre bölgelere üst düzey sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz." dedi.

 

Sahasında başarılı bir isim olarak bilinen Prof Dr. Servet Kayhan'a KOLMED Başhekimi olarak göreve getirilmesi Samsun'da sevinçle karşılandı.

 

 

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Servet Kayhan'da yaptığı açıklamada; "Bu dönemde sağlık hizmetlerinin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Muharrem Kol'a KOLMED’i bölgemize kazandırdığı için teşekkür ederim. Bu hastane için emek harcamak ve kazançları buraya yönlendirmek, gerçekten takdire şayan bir çaba. İnsanlara şifa vermek dolayısıyla sağlık hizmeti kutsal bir görevdir. Teknolojinin son imkânlarını kullanarak büyük bir yatırım yaptık ve Amasya'ya bu üst düzey hizmeti sunmak için gayret ettik. Hedefimiz yüzde yüz hasta memnuniyeti ilkesiyle çalışmak ve Amasya'yı sağlık turizmi açısından da güçlendirmek." Dedi.

 

 

Konuşmaların ardından, basın mensuplarına hastane gezdirilerek tüm bölümler ve polikliniklerin detaylı bir şekilde tanıtımı yapıldı. Kardiyolojiden Dermatolojiye, Göğüs Hastalıklarından Kadın Doğuma, Psikolojiden Acil Servise kadar bir hastanede olması gereken tüm bölümlerin mevcut olduğu ifade edildi.

 

Donanımlı bir hastanede olması gereken bütün bölümlerin mevcut olduğu KOLMED’te, Acil Servis, Anestezi ve Reanimayon, Beslenme ve Diyetetik, Biyokimya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gastroenteroloji, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji, Psikoloji, Psikiyatri, Medikal Estetik, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Üroloji, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları bölümü ile hizmet verecek.

Yeni  bölümlerin ise ileriki zamanlarda hizmete gireceği bildirildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet köksal 13 Ocak 2024 23:14

    Hayırlı olsun.