Emniyet Müdürü Arıbaş'tan Başkan Demirtaş'a ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Eylül 2023 20:34
Emniyet Müdürü Arıbaş'tan Başkan Demirtaş'a ziyaret
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

SAMSUN İL EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ZİYARET

 

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Samsun’u zamanla daha iyi tanıdığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş “Kurtuluşun şehri Samsun oldukça güzel bir şehir. Amacımız; görev süremiz boyunca tüm idari kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek, bu şehre güzel hizmetler vermektir. Misafir perverliğinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

“Polis teşkilatı bizlerin gurur kaynağı”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Demirtaş,“ Halkımızın huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen emniyet teşkilatımız her zaman bizlerin gurur kaynağı olmuştur. İlkadım Belediyesi olarak bizler de imkanlarımız ölçüsünde her zaman emniyet güçlerimizin yanında olacağız. Böylesine zorlu bir mesleği hakkıyla icra eden başta Emniyet Müdürümüz Ahmet Arıbaş beyefendi olmak üzere tüm emniyet teşkilatımızı gönülden kutluyor ve Allah’tan muvaffakiyet diliyorum” dedi.

 

“Onur Anıtını hediye etti”

 

Başkanlık makamında gerçekleşen iade-i ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a Onur Anıtı ve Kuran-Kerim hediye etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.