Hacer Kaya Söz Sizin TV'nin konuğu oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Eylül 2023 22:11
Hacer Kaya Söz Sizin TV'nin konuğu oldu

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya YOU TUBE  Kanılnda yayın yapan Söz Sizin TV' de Şair Yazar Doğan Kan'ın hazırlayıp sunduğu 'Söz sizin' Programının konuğu oldu.

 

Söz sizin TV'ye konuk olarak katılan Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya, Şair Yazar Doğan Kan'ın moderatörlüğünü yaptığı 'Söz Sizin' Programında sorulan sorulara cevap verdi.

 

Kaya ilk olağan genel kurul toplantısını geçtiğimiz günlerde yapan derneklerinin bundan sonra yürüteceği projeler hakkında bilgi verdi.

 

Kaya Samsun Kavak Kadınlar Derneğinin kurulduğu günden bugüne büyük ilgi gördüğünü bu ilginin kendilerine ciddi sorumluluklar yüklediğini ifade ederek: " Her geçen gün üye sayımız artıyor. Yakında sesini daha gür duyuracağına inandığımız derneğimiz topluma ışık tutan projelere de öncülük yapacaktır" diyerek konuştu. Kaya kadınların her işte olduğu gibi STK'larda da başarı gösterdiğinin altını çizdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.