Elite World Hotels & Resorts, Samsun’da

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Temmuz 2023 20:21
Elite World Hotels & Resorts, Samsun’da

Elite World Hotels & Resorts, Samsun’da


Elite World Comfy markası ile ilk franchise oteli için imzaları attı

 

50 yıla yaklaşan konaklama deneyimini yatırımcılarla paylaşma stratejisi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Elite World Hotels & Resorts, yeni markası Elite World Comfy için imzaları attı. Samsun’da sosyal hayatın kalbinin attığı yerlerden biri olan Atakum sahilinde bulunan Elite World Comfy Samsun Atakum, misafirlerini ağırlamak üzere hazırlıklarını tamamlıyor. En güncel turizm trendlerine göre dizayn edilen ve yönetilen otel, deniz manzaralı odaları, şef Murat Bozok yönetimindeki mutfağı, SPA ve toplantı salonları ile fark yaratacak.

 

Türk misafirperverliğini çağdaş bir anlayışla yansıtan, özenle tasarlanmış yeni nesil otelleriyle güncel trendleri ve son teknolojiyi, kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmetleriyle harmanlayan Elite World Hotels & Resorts, misafirlerine keyifli bir dünyanın kapılarını açmak için yeni stratejisi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

 

Türkiye’nin turizm değerlerini öne çıkarmayı en önemli misyonu olarak gören, yatırımcılara ve girişimcilere turizmde fırsatlar sunmak üzere isim hakkı ve yönetim işletme modellerini devreye alan Elite World Hotels&Resorts ilk franchise otelini Samsun’da açıyor. Atakum sahilinde, Samsun’un canlı sosyal hayatının tam merkezinde yer alan Elite World Comfy Samsun Atakum, deniz manzarasıyla birlikte Elite World’un üstün hizmet standartlarıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmak için çok yakında kapılarını açacak.

 

Yeni otel anlaşmaları dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan Elite World Hotels&Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Hizmet kalitemizi, başarılarımızı sürdürülebilir kılmak ve mevcut konumumuzu üst seviyelere taşımak için yatırımlarımızı artırıyoruz. Yeni büyüme stratejimiz doğrultusunda sağladığımız ilk anlaşmanın ardında da inanç ve çalışma yer alıyor” dedi.

 

Yatırımcının gücüne güç katıyoruz

 

Kurumsallık ve markalaşmaya yaptıkları yatırımı Türkiye’yle paylaşmak üzere yola çıktıklarını anlatan Emel Elik Bezaroğlu şöyle devam etti: “47 yıllık deneyimimizle Türkiye’nin önde gelen zincir otellerinden biri olmayı başardık. Sektöre hakimiyetimizle ülkemizin farklı bölgelerinde ne kadar büyük bir potansiyelin olduğunu çok yakından gözlemledik; kurumsallığın ve markanın gücünün yaratacağı farka inandık. Yeni bir stratejiyle isim hakkı vererek management ve franchise işletme modelleri çalışmalarına başladık. Turizm sektörüne farklı segmentlerde yeni markalar kazandırarak Türk yatırımcısının sektördeki gücüne güç katmayı amaçladık. Yatırımcı ve girişimlere avantajlar sunan bu yeni büyüme stratejimiz çok büyük ilgi gördü. İlk franchise anlaşmamızı yaptığımız Samsun otelimizle, Karadeniz’in bu güzel şehrinde turizmin yeni bir aşamaya yükseleceğini düşünüyoruz” dedi.

 

Bu ilk adımın ardından çok daha hızlı biçimde yeni anlaşmaların hayata geçeceğini aktaran Emel Elik Bezaroğlu “7 bölgemizde ve yurtdışında yatırımcılarla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Elite World markası olarak uluslararası otel zinciri olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz.

 

Elite World değerleriyle hizmet verecek

 

Elite World Comfy Samsun Atakum oteli hakkında bilgi veren Elite World Hotels & Resorts COO’su Orkun Petekçi de şunları söyledi: “Önceden seçilmiş ve uygulamaya hazır modern mimari ve tasarım paketi sayesinde Elite World Comfy, yatırımcılar için proje geliştirme sürecini yarıya indiriyor.

 

Aralık ayında lansmanını yaptığımız yeni büyüme stratejimizle başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar 1 tanesi imzalanmış, 3 tanesi imza aşamasında olan 4 yeni oteli daha zincirimize ekleyeceğiz.

 

Samsun’daki ilk Elite World Comfy otelimiz, Elite World markasının tüm değerlerini yansıtacak. Şehrin eğlence merkezinde yer alan Elite World Comfy Samsun Atakum’un şehirde ve hatta bölgede konaklama kalitesinde ve sosyal hayatında fark yaratacağına inanıyoruz. Atakum, sadece Samsun’un değil Karadeniz’in en canlı eğlence merkezi aynı zamanda. Usta şef Murat Bozok’un yönetimindeki cafe ve restoranlarıyla Elite World Comfy Samsun Atakum, şehirde yepyeni bir buluşma ve lezzet merkezi olacak” dedi.

 

Elite World Comfy Samsun Atakum yatırımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı: "Misafirlerimize Elite World kalitesini sunmak için heyecanla çalışacağız"

 

Elite World Comfy Samsun Atakum'un yatırımcıları, Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı ve Nurten Yazıcı, misafirlerine Elite World kalitesini sunacakları heyecanlı olduklarını belirttiler. Elite World Hotels&Resorts ile yaptıkları anlaşma ile Elite World Comfy Samsun Atakum olarak grubun ilk franchise otelini açmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Alikemal Yazıcı “Elite World markasıyla beraber çalışacak olmak, önemli bir adım ve bu güzel iş birliğinin başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Samsun’da hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. Misafirlerimize Elite World kalitesini sunmak için heyecanla çalışacağız” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.