Diriliş Dizisine sahip çıkan milletimiz Bayülgene tepki yağdırdı

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Kasım 2016 19:04
Diriliş Dizisine sahip çıkan milletimiz Bayülgene tepki yağdırdı
Doğan Medyasının Altın Kelebek Ödüllerinde "tam bir rezalet" sergilendi. Son derece düşük izlenme oranlarına sahip olan ve başarısız grafik sergileyen DadaDandinista programının sunucusu Okan Bayülgen, Dirliş Ertuğrul dizisi üzerinden prim yapma çabasını
 Doğan Medyasının Altın Kelebek Ödüllerinde "tam bir rezalet" sergilendi. Son derece düşük izlenme oranlarına sahip olan ve başarısız grafik sergileyen DadaDandinista programının sunucusu Okan Bayülgen, Dirliş Ertuğrul dizisi üzerinden prim yapma çabasını Altın Kelebek Ödül Töreni'nde bir kere daha gösterdi.

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde TRT'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'a 'En iyi dizi' ödülü verildi. Ödül alanların tamamına ödülünün takdiminin ardından söz hakkı verilirken Bozdağ'a konuşma hakkı verilmemesi başta yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ile katılımcıların tepkisine neden oldu. 

YAPIMCI ÖDÜLÜ GERİ VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Doğan Medya tarafından Diriliş Ertuğrul'a verilen ödül iade edildi.

OKAN BAYÜLGEN'E "ALTIN SOYTARI" ÖDÜLÜ

Kelkitlioğlu resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kanalizasyon artığı Okan Bayülgen'e edecek laf bulamıyorum! Ödül gecesinin 'altın soytarı' ödülü onun!" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.