• İHSANBAŞKAN

Çamaş Emirli Köyündeki çalışmaları yerinde inceledi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Temmuz 2016 11:43
Çamaş Emirli Köyündeki çalışmaları yerinde inceledi
Samsun Büyükşehir Belediye Sosyal ve Kültür İşleri Daire Başkanı Necmi Çamaş Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun yaşadığı Emirli Köyünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 YAŞAR DOĞU MÜZESİ VE GÜREŞ SAHASI HAZIR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş  Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun yaşadığı Emirli Köyünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
TÜRKİYENİN EN KAPSAMLI GÜREŞ MÜZESİ OLACAK

Yaşar Doğunun Emirlide yaşadığı ev  Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından  müze olarak hazırlanmıştı. Yapımı tamamlanan müze önümüzdeki günlerde açılışa hazırlanıyor. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da hazır bulunduğu incelemelerde Samsun Büyükşehir Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş tüm çalışmaların büyük bir titizlik içerisinde sürdürüldüğünü ifade ederek,  hiçbir eksikliğe meydan vermemeye çalıştıklarını söyledi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.