Eğer bu milletin darbecilere karşı can siperane duruşu olmasaydı

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Temmuz 2016 21:47
Eğer bu milletin darbecilere karşı can siperane duruşu olmasaydı
Bugün sosyal medyada AK Parti Milletvekili Mehmet Metinere ait olduğu söylenen bir yazı dolaştı. Paylaşıldı yorumlandı. Fakat yazının hakkı verildi.
DEMOKRASİ MEYDANINDA PROTOKOL UYGULAMASI İSTEMİYORUZ

MEYDANIN SAHİBİ MİLLETTİR. MİLLETE KARŞI AYRICALIK OLAMAZ

15 Temmuz Gecesi bazı ünlü isimler önce sessiz kalmayı tercih ettiler. Ardından darbe girişiminin başarısız olacağının anlaşılmasından sonra "U' dönüşü yaptılar. Şimdi milletin önünde yer aldıkları protokokollerde resim çektirerek gizlenmeye çalışıyorlar. Milletin arasında bile duramıyorlar. Vekiller Belediye Başkanları Bürokratlar sizi kurtaran milletin önüne geçmeyin.
Bu darbe girişimini, sporcu, sanatçı, aydın gazeteci takımı önlemedi, Türk milleti önledi. Türk milleti tankın önüne atlayarak, ölerek, şehit olarak, kurşunlara gelerek buna direndiler. PROTOKOL FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYE MİLLETTE DİRENMEYE DEVAM EDİYOR. HEM DE HİÇBİR DÜNYALIK BEKLENTİLERİ OLMADAN...

Bugün sosyal medyada AK Parti Milletvekili  Mehmet Metinere ait olduğu söylenen bir yazı dolaştı. Paylaşıldı yorumlandı. Fakat yazının hakkı verildi. Çünkü yazı itiraf niteliğindeydi. Bir daha tekerrür etmemeliydi. Metinerin Bakanından Belediye Başkanına bürokratlara kadar uyarı niteliğinde söylediği iddia edilen o yazı...


Zafer millete aittir. Bu zaferin kahramanları milletin kendisidir. Siyasiler nöbet alanlarında foto yarışına girmemelidir. Asıl öne çıkarılması gereken millettir. 

İşte O yazı:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.