BU DEFA HAMAMCILAR TERLEDİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 15 Nisan 2013 22:37
BU DEFA HAMAMCILAR TERLEDİ
İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında ve farklı kollarda hizmet veren esnaf denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri son olarak kentte hizmet veren hamamlara denetim gerçekleştirdi.
İLKADIM ZABITA EKİPLERİ İLÇE GENELİNDEKİ HAMAMLARI DENETLEDİ.

 İlkadım  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında ve farklı kollarda hizmet veren esnaf denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri son olarak kentte  hizmet veren hamamlara denetim gerçekleştirdi.

Hamam ve sauna çalıştırabilmek için gerekli belgelerin kontrol edildiği 4 hamam ve 1 masaj salonuna  denetim düzenleyen zabıta ekipleri, denetimlerinde temizlik ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı da kontrol etti. İlkadım  halkının sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet almasına büyük önem verdiklerinin söyleyen İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı,” Amacımız ilçemizdeki  halkımızın  ve misafirlerimizin temiz bir ortamda yıkanmalarını sağlamak” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.