ASKIDA EKMEĞE 5 BİN EKMEKLİK DESTEK

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 15 Nisan 2013 22:28
ASKIDA EKMEĞE 5 BİN EKMEKLİK DESTEK
İlkadım Belediyesi tarafından uygulanan askıda ekmek kampanyasına 2 bin TL ile Belediye-İş Sendikası 5 bin ekmek bağışında bulundu.
BELEDİYE-İŞ SENDİKASINDAN ASKIDA EKMEĞE 5 BİN EKMEKLİK DESTEK

İlkadım Belediyesi tarafından  uygulanan askıda ekmek kampanyasına  2 bin TL ile Belediye-İş Sendikası 5 bin ekmek bağışında bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı  Necattin Başkan Demirtaş’ı makamından gerçekleşen ziyarete Belediye-İş Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, Şube Başkan Yardımcısı Kamuran Keskinoğlu, Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri,İlkadm Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Özmen,Başkan Danışmanı Ahmet Seven katıldı. İlkadım Belediyesinin  ihtiyaç sahiplerinin hayırseverler ile yüz yüze gelmeden ihtiyaçlarının karşılanmasını ve muhtaç insanlara ihtiyaç sahibi olmanın ezikliğinin hissettirilmemesi noktasında “Askıda Ekmek” uygulamasına destek niteliğindeki  5 bin TL bağış dekontunu Başkan Demirtaş’a Belediye-İş Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, Şube Başkan Yardımcısı Kamuran Keskinoğlu, teslim etti.

Belediyeciliğin sadece şehri temizlemek, asfalt yol kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını söyleyen Belediye-İş Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit,”Göreve geldiğiniz gün de bugüne kadar asli görevleriniz yapmanızın yanında ilçemizin ihtiyacı olan yatırımları yapıyorsunuz. Ancak bunun yanında ihtiyaç duyulan sosyal projelere’ de imza atıyorsunuz. Bu projelerin içinde bizi tam kalbimizden vuran, içimizi acıtan destek ve sahip çıkmamız gereken bir proje olan  “Askıda Ekmeği” bir sorumluluk bir görev bildik kendimize.Bu vesile ile İlkadım Belediyesi başta olmak üzere,Büyükşehir Belediyesi, SASKi Genel Müdürlüğünde çalışan üyelerimiz ve sendika yönetimindeki arkadaşlarımız ile bu proje 5 bin ekmekle katkı verdik “dedi.Yiğit bu projeye emeği geçenler ve sorumluluk duygusuyla hareket eden  teşekkür ederek bu projeye destek vermelerini istedi.

Ülkemizde faaliyet gösteren yerel yönetimlerinde bu uygulamayı en kısa zamanda hayat geçirmelerini temenni eden Başkan Demirtaş,“Ecdadın bu güzel ve hayırlı geleneğini günümüzde sürdürmemiz gerekir. Ülkemizde ihtiyaç sahibi insanımız çok. Onların da ekmek ihtiyacının karşılanması için bu tür uygulamaların olması gerekir “dedi. Katıldığım her programda SMS ile ekmek bağışlamanın kolaylığını anlatan Başkan Demirtaş, 7'den 70'e herkes bu SMS yöntemiyle bir mesaj karşılığında çok rahat bağışını yapabilecek. Turkcell, Vodofone  9086 Avea ile 8055 Ekmek yazıp gönderdiği takdirde 1 SMS karşılığında 5 TL karşılığında 14 ekmek bağışında bulunuyor. Bu manada ihtiyaç sahibi olan ailelerin ekmekte aç kalmamak adına bir katkı vermiş oluyorsunuz. İlkadım Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerini halkımızın beğenisine sunarak halkımızın yardımlaşma ve dayanışma kültürünü  perçinlemek istiyoruz." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.