• İHSANBAŞKAN
DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 26 Ekim 2022 22:46

Bilgi Güvenliği Derneği  Bursa Temsilciliği Teşkilatı kuruldu

Bilgi Güvenliği Derneği  Bursa Temsilciliği Teşkilatı kuruldu

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin himayesinde kurulan ve Genel Merkezi Ankara’da bulunan Bilgi Güvenliği Derneği'nin #Bursa il temsilciliğine atanan Başkan Hüseyin Yavuz  yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi'ne geçilmesinin ardından 10 Temmuz 2018 tarihinde yayınlanan 1 numaralı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kurulmuştur. 2007 yılından bu güne birçok projeye imza atan derneğin ; bireysel ve kurumsal üyeleri ile dikkat çektiğini söyleyen başkan Yavuz, "Siber güvenlik konusunda yaptığı çalışmalarla gündeme gelen ' Bilgi Güvenliği Derneği’ Kamu Kurum kuruluşlarının bilgi güvenliği ve kişisel verilerin korunması çok önemlidir. Bilgi Güvenliği Derneği aracılığı ile güvenlik uzmanları yetiştirme ve Kamu Kurum kuruluşları kadar vatandaşlarımızın bilgilendirilmesine de önem vereceğiz’’ dedi.

 

Bilgi Güvenliği Derneği  Bursa Temsilciliği Teşkilatı

 

Hüseyin YAVUZ - Başkan -

İlhan ÖZDEMİR - Genel Sekreter 

Burak DARICALI - Bilim Kurulu ve Akademik İşler Sorumlusu -

Muhammed İKBAL - Dernek İdari İşler Sorumlusu 

Cüneyt TAŞKESEN - Kamu Kurumsal İşler Sorumlusu 

Durmuş Ali ŞEN - Sektörel İşler Sorumlusu 

Erhan AKGÜN - Sosyal İşler Sorumlusu 

Münür Ramazan AKSOY  Medya iletişim Sorumlusu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.