BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanlığı ile Ayvacık Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 19 Mart 2022 11:49
BEM-BİR-SEN  Samsun Şube Başkanlığı ile Ayvacık Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi
BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Samsun Şube Başkanlığı ve Ayvacık Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.

BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Samsun Şube Başkanlığı ve Ayvacık Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.

Belediye Başkanlık makamında düzenlenen programda, Ayvacık Belediye Başkanı Halil KALAYCI, Bembirsen Samsun Şube Başkanı Savaş GAYRETLİ 'Sosyal Denge Sözleşmesi''ni karşılıklı imza altına aldılar.

Ayvacık Belediye Başkanı Kalaycı;'' Belediyemizde çalışan memur arkadaşımızı ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesi''ni yeniledik. Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ile imzalarımızı attık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ise yapılan sözleşmenin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''Ayvacık Belediye Başkanı Sayın Halil Kalaycı’ya memur kardeşlerimiz adına göstermiş olduğu misafirperverlik ve samimiyeti için teşekkür ederim. İmzalanan sözleşmenin öncelikle belediyemize, sendikamıza ve bütün memur kardeşlerimiz ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' Dedi Düzenlenen imza proğramına, Ayvacık Belediye Başkan Yrd. Vedat Yazıcı. Bembirsen Şube Başkan Yrd. Sabri Keskinoğlu, Ayvacık Belediyesi İş yeri Temsilcimiz bilgisayar Mühendisi Murat Yiğit ile Kadın Kolları temsilcimiz Yazı İşleri Müdürü Fermude Öztürk katıldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.