Bem-Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli'den vefa örneği

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 09 Nisan 2022 16:42
Bem-Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli'den vefa örneği
Samsun Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli sağlık sorunlarından dolayı Araştırma Hastanesinde yatan Ayvacık SASKİ Şefliğinde görevli üyesi Mehmet Bayram'ı ziyaret etti.

Samsun Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli sağlık sorunlarından dolayı Araştırma Hastanesinde yatan Ayvacık SASKİ Şefliğinde görevli üyesi Mehmet Bayram'ı ziyaret etti.

 

Gayretlinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Mehmet Bayram: "Sendikamızı her durumda yanımızda hisetmemiz bize son derece huzur ve güven veriyor. Samsun Şube Başkanımız Savaş Gayretlinin ziyaretiyle hem moral buldum hem de sevindim. Başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Samsun Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli: "Öncelikle insanlık görevimizi yerine getirmek sonra da üyemizle yakından ilgilenmenin gereğini yerine getirdim. Mehmet Bayram arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi ve ilettim. İnşallah kısa zamanda görevinin başında olacaktır" diyerek konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.