Bi Çay bi simit kafede Ramazan buluşması

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Nisan 2022 10:20
Bi Çay bi simit kafede Ramazan buluşması
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: 'Kavak’ta anonsla işçi aranması ilçenin gelişimine örnek olarak yeter'

Saraykent Dernek Başkanı İş insanı Cavit Yıldırım'ın, Samsun'da  "Bi Çay Bi Simit" adlı Kafesinde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve dernek başkanları bir araya gelerek Ramazan sohbeti yaptılar.

 

Başkanlar Ramazan ayının kardeşlik ayı olduğunu ifade ederek çalışmalarından söz ettiler. İbrahim Sarıcaoğlu Kavak’ta anonsla işçi aranmasının ilçenin gelişimine örnek olduğunu ifade ederek: “ Hem iş alanlarımızla hem de her geçen gün gelişerek büyüyen organize sanayimizle adımızdan söz ettiriyoruz. Kavak ilçe görünümünden çıkıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Yatırımcıların Kavağı tercih etmelerinin ardında memnuniyetlerinin yatıyor olması bizi sevindiriyor. Pırıl pırıl bir Kavak için çalışıyoruz” dedi.

 

Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever’de sendikal çalışmalar hakkında bilgi vererek gündemi değerlendirdiği sohbette hoş dakikalar yaşandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.