BEM BİR-SEN Arafatta yaptıkları dua ile İsraile tepki gösterdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Mart 2017 13:12
BEM BİR-SEN Arafatta yaptıkları dua ile İsraile  tepki gösterdi
BEM BİR-SEN Arafatta yaptıkları dua ile İsraile tepki gösterdi Samsun Ordu ve Giresun BEM BİR-SEN temsilci ve üyelerinin katılımıyla 160 kişilik Umre grubu Arafatta hep birlikte dua yaptılar. Dualarında Ezana yasaklama getiren İsrail'e de tepki gös
 BEM BİR-SEN Arafatta İsraile dua ederek tepki gösterdi. Samsun Ordu ve Giresun BEM BİR-SEN temsilci ve üyelerinin katılımıyla  oluşan 160 kişilik Umre grubu Arafatta hep birlikte dua yaptılar. Dualarında Ezana yasaklama getiren İsrail'e de tepki göstererek lanetlediler.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever bu yıl düzenledikleri Umre programını üye ve yakınlarından oluşan 160 kişilik bir grupla gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sever; " Arkadaşlarımızla birlikte tam bir huşu ve manevi atmosfer içerisinde ibadetimizi yerine getirdik. Son derece  huzur bulduk. Bu arada Arafattaki görevimiz esnasında Devletimiz ve  Milletimiz için dualar ettik. Ezana yasaklama getiren ve Filistinli kardeşlerimize zulmünü devam ettiren  İsraile de dualarımızla tepki gösterdik. Rabbim ibadetimizi makbul eylesin. Katılan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.