BBP Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Recep Aslan: Birlikte kazanacağız

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Ocak 2024 07:29
BBP Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Recep Aslan: Birlikte kazanacağız

Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Recep Aslan: Birlikte kazanacağız

 

Bütün mücadelesinin Vezirköprünün geleceği uğruna olduğunu ifade eden Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Recep Aslan: Oylarınızı Büyük Birlik Partisine verin. Vezirköprü kazansın. Siz kananın. Hep birlikte kazanalım" dedi. 

 

Vezirköprüye Başkan adaylığı için yolaü çıktığı günden beri dağ taş demeden köy köy gezerek en ücra evlere kadar ulaşan Recep Aslan Sarıdibek Mahallesinden seslendi.

 

Recep Aslan: "Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan adayı olarak Sarıdibek'li hemşehrilerim ile bir kez daha bir araya gelerek sohbet ettik. Mahalleli hemşehrilerimin hanelerine misafir oldum. Mahalleli hemşehrilerimizi kapı kapı ziyaret ederek projelerimiz hakkında sohbet ettik. İlçemizde ve mahallelerimizde yeniden başlangıcı ve hizmet atağımızın başlangıcını anlatım. Vezirköprü ilçemizi göç veren değil, göç alan ilçe haline geçireceğimizin bilgisini verdim. Vezirköprü ilçemizde iş, aş olanaklarını çoğaltarak ilçemiz halkını daha refah günlere kavuştumak için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü hemşehrilerime verdim.

Hep birlikte başaracağız...

Hep birlikte Büyük Birliğe EVET diyoruz" diyerek konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.