Yahya Çınkıl: 'Cumhur İttifakı Ruhuyla İlkadım Kazanacak'

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Ocak 2024 06:59
Yahya Çınkıl: 'Cumhur İttifakı Ruhuyla İlkadım Kazanacak'
Aday olduğu günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl; Cumhur İttifakı Ruhu ile İlkadım kazanacak.

Yahya Çınkıl: "Cumhur İttifakı Ruhu ile Gönüller Kazanacağız, İlkadım Kazanacak"

 

 

Aday olduğu günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl; 

 

"Devletimizin bekası için Milletimizin iradesiyle öncelikle milletimizin gönlünde kurulan Cumhur İttifakı’nın ruhunu benimsemiş, Cumhur İttifakı ilkelerini ilke edinmiş, Cumhur İttifakı'nı oluşturan değerleri hayat biçimi haline getirmiş bir Aday Adayı olarak İlkadım'da Cumhur İttifakını en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz.

340 bin İlkadım'lı kardeşimizin her birinin gönlüne girmeye talip olduğumuz bu kutlu yolda, İlkadım'da yaşayan tüm hemşehrilerimize adil ve hakkaniyetli bir şekilde hizmet edebilecek liyakat ve donanıma sahibiz.

Allah'ın izni, milletimizin desteği, büyüklerimizin takdiriyle görev tarafımıza tevdi edilirse; Cumhur İttifakı AK Parti Adayı olarak İlkadım'da yaşayan 340 bin hemşehrimizle sevgi ikliminde buluşup, İlkadım'ı aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

Eser ve hizmet siyaseti düsturuyla; gönüllere dokunacak insan odaklı işler yaparak 340 bin İlkadım'lı hemşehrimizin her birinin gururla sahipleneceği bir Belediyecilik modeli ortaya koyacağız" Dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serdar girmeç 21 Ocak 2024 12:59

    Yahya başkan her kesimin sevilen sayılan biridir yolu açık olsun ben bir muhalif olarak desteklerim herzaman derim bugünde derim ilkadim belediyesini parti değil kişi alır şuan tek kişi Yahya çıngıl dır.