Başkan Sarıcaoğlu: Hep birlikte yola devam

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Şubat 2023 12:27
Başkan Sarıcaoğlu: Hep birlikte yola devam
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun'da hemşerileriyle biraraya geldi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun'da hemşerileriyle biraraya geldi.  

 

Cavit Yıldırımın işlettiği kafede STK Temsilcileri ve hemşerileriyle biraraya gelen Sarıcaoğlu ülkemizin daha güçlü yarınları için bütün gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Hemşerilerimizin Türkiye Yüzyılına büyük destek ve katkı vermelerinden dolayı gurur duyuyorum dedi.

 

Hemşeri sohbetine Atakum Eski Belediye Başkanı İshak Taşçı'da katıldı. Taşçı yaşanan hemşeri dayanışmasından mutluluk duyduğunu söyledi. 

 

 

Sarıcaoğlu: Büyük ve Güçlü Türkiye sevgisiyle yola devam

 

Sarıcaoğlu Kavak İlçesinde yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi vererek: " Size önemli bir müjde verdmek istiyorum. Yakın bir zamanda ilçemiz Kocaeli'de, İstanbul'da olduğu gibi sanayi alanında önemli bir hareketlilik yaşayacaktır. Bütün gelişmeler ilçemizin ekonomisine ciddi anlamda yansıyacak insanlar Kavak'ta yaşamanın programını yapmaya başlayacaktır. Kavak her geçen gün daha modernleşen yüzüyle bölgemizin cazibe merkezi olmaya adaydır. Bütün bu gelişmeleri birlik ve beraberliğimize borçluyuz. Önümüzdeki seçimlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Büyük ve güçlü Türkiye için elinizden geleni yapacağınıza endişem yoktur. Biz hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği yapmaya  çalışıyoruz. Bizim sizlerle birlik ve beraberliğimiz sözde değil özdedir. Sevgimiz gönüldendir" diyerek konuştu

 

Sohbete katılanlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını ifade ederek:  "Biz de sizinle gurur duyuyoruz. Hep birlikte yola devam başkanım" diyerek düşüncelerini dile getirdiler. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.