• İHSANBAŞKAN

Ayvacık için kitap seferberliği başlatıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Haziran 2021 22:44
Ayvacık için kitap seferberliği başlatıldı
Ayvacık MTAL'den mezun olan ve Gümüşhane Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğrencisi Gökhan Aydağ Ayvacık Yerel Eylem Grubu Derneği ile ortaklaşa düzenlediği kitap bağış kampanyasını sürdürüyor. AFAD Gönüllüsü de olan Aydağ’ın ilçesi için fayda

Ayvacık için kitap seferberliği başlatıldı


Ayvacık MTAL'den mezun olan ve Gümüşhane Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğrencisi Gökhan Aydağ Ayvacık Yerel Eylem Grubu Derneği ile ortaklaşa düzenlediği kitap bağış kampanyasını sürdürüyor. AFAD Gönüllüsü de olan Aydağ’ın ilçesi için faydalı olan her işte yer aldığı görülüyor.


Gökhan Aydağ: “Okullara kitap yardımı amaçlı kitap topluyoruz. Bu hafta da Ayvacık’ımızın  güzel sokaklarında bu afişi görebilirsiniz. Destek olursanız daha fazla öğrencinin kalbine dokunabiliriz. Akabinde birçok okulun kütüphanesine mum yakabiliriz. Gelecek gençlerimizdedir. Onlara kitapla destek olalım. Duyarlı insanlarımızı kampanyamızda yanımızda görmek istiyoruz “ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.