• İHSANBAŞKAN

BEM-BİR-SEN KARADENİZDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 27 Haziran 2021 22:07
BEM-BİR-SEN KARADENİZDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Belediyeler ve özel idare çalışanları memur sendikası Bem- Bir-Sen Genel Başkan yardımcısı Nurettin Sever Karadeniz ziyaretinde gönülleri fethetti.
BEM-BİR-SEN KARADENİZDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Memur Sen Konfederasyonu yerel yönetimler Hizmet kolu olan Belediyeler ve özel idare çalışanları memur sendikası  Bem- Bir-Sen Genel Başkan yardımcısı Nurettin Sever  2021yılı toplu sözleşme öncesi karadeniz bölgesinde bir dizi ziyaretler program dahilinde İyidere Belediye başkanı Saffet Mete'yi ziyaret etti. Ziyaretlerde Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli'de yer aldı.
 
Genel Başkan yardımcısı Nurettin Sever,ve beraberindeki bölge Başkanları  Gümüşhane memursen Başkanı Harun Şeker, Trabzon İl başkanı Muammer Şahin,Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Rize Bembirsen Başkanı Zekeriya Albayrak ile   yönetim kurulu  katılım sağlayıp, kamu çalışanlarının sorunları ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.
 
Genel başkan yardımcısı   Nurettin Sever  Başkana Türk bayrağı takdim ederken, Belediye Başkanı Saffet Mete de kendisine  Rize çayı ikram ederek,çok memnun kaldığını ve katılımcı başkanlara teşekkür ettiğini ifade etti.
 
Başkan  Nurettin Sever 'in Rize propramı dahilinde Rize İlGenel meclis Başkanı İbrahim Türüt 'ü de ziyaret ederek,özelidare çalışmaları hakkında bilgi alarak,Rizenin coğrafi yapısının zor şartlarında özel idarenın çalışmalarının takdirle karşıladığını ve yönetici ve çalışan kadrosunu takdir ettiğini ifade ederek başkan Türüt'e başarılar diledi.
 
Ayrıca özelidare genel sekreter yardımcılığına atanan Erol Bıyık'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Genel sekreter yardımcısı Bıyık da çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.
 
Yoğun geçen programın sonun da Ardeşen Belediye başkanı  Avni Kahya'yı makamındaziyaret ederek samimi bir ortamda belediyelerin mali ve yapılarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca toplu sözleşme de beklentilerin ve kamu çalışanlarının sorunlarının dile getiren Sever,program kapsamında da Artin programına katılmak üzere ilimizden ayrıldı.
 
Rize il Başkanı Zekeriya Albayrak  da gerek Belediye başkanlarına ve Genel Başkan yardımcısı Sever'e propram için teşekkür ederek,bizler sahadayız.
 
Her türlü şartlarda görev sorumluluğu ve özverili olmaya tüm kamu çalışanları olarak devam ediyoruz.inşallah 2021 toplu sözleşme den  ülkemizin imkanları doğrultusunda sevindirici kazanımlar alırız.
 
Tüm çalışan ve emeklilerimizin memnun olacağı bir pandemi sonrası yaşarız diyerek katılım sağlayan il ve şube Başkanlarina teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.