ARDAHAN -IĞDIR DERNEĞİ KAHVALTIDA AĞIRLADI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Ekim 2012 23:33
ARDAHAN -IĞDIR DERNEĞİ KAHVALTIDA AĞIRLADI
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hemşeri derneklerinin dayanışma ve beraberlik ortamını perçinlediğini söyledi. Necattin Demirtaş, Samsunluluk ruhunun öncüsü olacaklarını kaydetti.
 Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hemşeri derneklerinin dayanışma ve beraberlik ortamını perçinlediğini söyledi. Necattin Demirtaş, Samsunluluk ruhunun öncüsü olacaklarını kaydetti.

Hançerli Mahallesi'nde bulunan Ardahan-Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde üyelerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, STK'ların toplumun sesi olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Şaban Kılıç'ın da bulunduğu toplantıda Başkan Demirtaş, "Nüfus itibariyle Samsun'un en büyük ilçesi olan İlkadım'da, Anadolumuzun her yöresinden insanımız var. Biz, hizmet olarak eşitlikten yanayız. Her kesime eşit mesafedeyiz. Bu şehre emek veren, taş üstüne taş koyan, bu şehre omuz veren Kavaklısı, Bayburtlusu, Gümüşhanelisi, Artvinlisi, Trabzonlusu bizim için aynıdır. Biz, Samsunluluk ruhundan hareketle hizmet üretiyoruz. Her kesinde bu anlayışla hizmet üretmesi gerekir." dedi.

Samsun için emek verenleri ve hizmet üreten STK'ları bir çatı altında buluşturacaklarını ifade eden Demirtaş, "Hemşeri derneklerinin toplumun sesi. Oluşturacağımız çatı altında ben değil, biz anlayışını hakım kılan bir platformun öncüsü olacağız. Samsunluluk ruhunu ve heyecanını herkesime hissettireceğiz." diye konuştu.

"Hemşehri derneklerinin varlığı şehrimiz için zenginliktir" diyen MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, "Biz, Samsun'da varlık gösteren tüm hemşeri derneklerimizi gönülden kucaklıyoruz. Farklı örf, adet ve gelenekleri olan derneklerimizin toplumun öncüsü olarak hizmet vermesi güzel bir olgu. Bu güzel vazifeyi layıkıyla yerine getiren hemşeri derneklerini yürekten kutluyorum." şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Arif Yenice ise İlkadım Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetleri takdir ettiklerini ifade ederek, "Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'ın varlığını her zaman yanımızda hissettik. Dernek olarak bize her zaman katkı sağlamıştır. Katkı ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimi borç biliyorum." diye konuştu.

Kars-Ardahan-Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin toplantısına, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.