AĞCAKİSE KÖYLÜLERİ İLKADIM BAŞKANINI AĞIRLADI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Ekim 2012 22:42
AĞCAKİSE KÖYLÜLERİ İLKADIM BAŞKANINI AĞIRLADI
Kavak Ağcakise Köyü Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geleneksel şenlik, yoğun katılım ile coşku içinde yapıldı.
Kavak Ağcakise Köyü Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geleneksel şenlik, yoğun katılım ile coşku içinde yapıldı. Köy alanında yoğun katılımın gerçekleştiği şenlik okunan mevlid-i şerifin ardında gelen misafirlere yemek ikram edildi. Beraberliğin perçinlendiği şenlik uzun zamandır birbirini görmeyen akrabaların, dostların duygusal buluşmalarına da sahne oldu. Kanal S ekranlarında yayınlanan Samsunun Yıldızı adlı program bu buluşmayı ekranlara taşımak için köylülerle röportaj yaptı.Şenlik yerinde konuşma yapan Ağcakise Köyü Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Sami Kılıçoğlu,” Dernek yönetimi olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz şenliğimiz amacı uzakta olan köylülerimizin burada bir bayram günü gibi buluşarak kaynaşmasını, içlerinde bulunan gurbet hasretini bir nebze olsun gidermektir.Bu sebeple ben şenlik davetimize icap eden ve bizleri maddi ve manevi her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a ve Kavak Belediye Başkanım Şerif Ün’e teşekkür ediyorum” dedi.

Renkli görüntülere sahne olan şenliğe katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı köylüler alkışlar eşliğinde karşılandı. Geleneksel anma şenlikleri yemeğini köylülerle birlikte yiyen Demirtaş, köyün sorunları hakkında köy muhtarından bilgi aldı. Belediyenin dün ile buğun arasındaki ilerleme hali hazırda devam eden projelerini şenlik alanını dolduran vatandaşlarla paylaşan Başkan Demirtaş, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin kuvvetlendirmek ve akrabalık bağlarının canlı tutmak adına önemli olduğunu söyledi. Gelecek nesillerimize toprak sevgisini, komşu ve akraba bağlılığını bu türlü sosyal kültürel etkinliklerle aşılandığını ifade eden Başkan Demirtaş, Belediyeler Vatandaşlarımıza hizmet için var. Bu nedenle sizlerin arasında olmak sizlerin acılarını üzüntülerini paylaşmak beni her zaman mutlu ediyor. Makam koltuğundan sorunların çözüm için talimat vermektense halkın içinde vatandaşımızın sorunlarını yerinde inceleyerek birebir öğrenme imkanını da buluyorum." dedi. Şenliğin sonunda köylüler Başkan Demirtaş’la hatıra fotoğrafı çelindiler.

Şenliğe İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün,İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Seven, Burhan Taş,İlkadım Belediyesi kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu,İşletme İştirakler Müdürü Yaşar Kutbay ve  uzaktan yakında çok sayıda vatandaş katıldı.

gazetenizolsun.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.