AK PARTİ KAVAK’TA ONUR BAKIRLA YOLA DEVAM DEDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Eylül 2020 20:32
AK PARTİ KAVAK’TA ONUR BAKIRLA YOLA DEVAM DEDİ
AK Parti Kavak 7. Olağan Kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Onur Bakır yeniden göreve seçildi.

AK PARTİ KAVAK’TA ONUR DEDİ


AK Parti Kavak 7. Olağan Kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Onur Bakır yeniden göreve seçildi.


AK Parti Kavak 7. Olağan Kongresi Kardelen Düğün Salonun da yapıldı. Pandemi süreci nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda hassasiyet gösterilerek gerçekleşen kongreye AK Parti Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatörü Dr. Adnan Günnar, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı, MHP Kavak İlçe Başkanı ve Yönetimi, CHP Kavak İlçe Başkanı ve Yönetimi, İYİ Parti Kavak İlçe Başkanı ve Yönetimi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, geçmiş dönemde ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda teşkilat mensubu ve delegeler katıldı.


Kongrenin açılışını yapan AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, göreve geldiği tarihten bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakır, Kavak’ta AK Parti’ye üye sayısını artırma hedefleri doğrultusunda 750 yeni üye kazandırdıklarını belirterek “ 19 Yıldır inandığımız yolda yılmadan yürüyoruz. Bundan sonra da hiçbir engel bizi çıktığımız bu yoldan geri çeviremez “ dedi.


KAVAK ÖNEMLİ YATIRIMLARA KAVUŞTU


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise 2014’te AK Parti Belediyeciliği ile buluşan Kavak’ın aradan geçen süreçte ilçenin birçok önemli yatırma ulaştığını anlattı. Sarıcaoğlu, “ AK Parti ile Kavak’ta İçme Suyu Arıtma Tesisi, Halı Sahalar, modern kentleşme, sosyal tesisler, parklar, Kampüs Cezaevi, Devlet Hastanesi, KYK Yurdu, Doğalgaz, Kapalı Spor Salonu, Katı Atık Tesisi gibi onlarca önemli yatırım gerçekleştirdik. Ayrıca 2014’de 5 fabrika bulunan OSB’de bugün 30 fabrika 750 gencimiz çalışıyor. ”  dedi.  


İlçenin güzel projelerle buluşması için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, “ Cumhurbaşkanımızın önümüze koyduğu gönül belediyeciliği ile bundan sonra da ilçemizin daha güzel hizmetler ile buluşması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


KAVAK SAMSUN'UN MERKEZ İLÇESİ OLACAK


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’de Kongrede yaptığı konuşmasında Kavak ilçesinin yaşadığı hızlı değişim ve gelişime dikkat çekerek “ Kavak çok yakın gelecekte Samsun'un merkez ilçesi olacak. Bunu size yaşatacağız. Bugün yepyeni bir Kavak ortaya çıkıyor. İlçenin ulaşım sorununu da söz verdiğimiz gibi çözüme kavuşturacağız” dedi.


Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki Türkiye'nin 19 yılda hayal bile edilemeyecek hizmet ve yatırımlarla buluştuğunu söyledi. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise AK Parti iktidarları ile ülkeye ve Samsun’a yapılan yatırımlardan örnekler verdiği konuşmasında  “ Bizden öncekiler bu hizmetleri niye yapmadılar.. Çünkü onlar milletin derdiyle dertlenmiyorlardı onun için yapmadılar. Bizim ülkemiz için hedefimiz daha bitmedi. Ülkemiz için daha yürüyecek çok yolumuz var.” diye konuştu. Kongrede söz alan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’da Kavak ilçe teşkilatından daha çok çalışarak daha fazla üye yapmalarını istedi. Aksu, “Güçlenecek üye yapımız ve artacak oy potansiyelimiz ile Cumhurbaşkanımıza daha fazla destek verelim” derken AK Parti Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatörü Dr. Adnan Günnar,’da “ Cumhur ittifakı ile Türkiyemiz çok daha ileri seviyelere gelecektir” dedi. Daha sonra delegelerin oy kullanımı ile kongre sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.