KAVAK KAYMAKAMI ŞENAY'DAN BURUK VEDA YAZISI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Eylül 2020 13:11
KAVAK KAYMAKAMI ŞENAY'DAN BURUK VEDA YAZISI
Kavak'ın sevilen sayılan davranışlarıyla herkese örnek olan gönül insanı Kaymakam İbrahim Engin Şenay'ın Kavaktaki görev süresinin sona erip tayini çıkmasından dolayı ilçeden ayrılacak olması sevenlerini hüzünlendirdi.

Kavak'ın sevilen sayılan davranışlarıyla herkese örnek olan gönül insanı Kaymakam İbrahim Engin Şenay'ın Kavaktaki  görev süresinin sona erip tayini çıkmasından dolayı ilçeden ayrılacak olması sevenlerini hüzünlendirdi.  


Kaymakam İbrahim Engin Şenay'ın yayınladığı veda yazısı okuyanları duygulandırırken yazının altına yüzlerce vatandaşın duygularını yazdığı görüldü. 


KAVAK KAYMAKAMI İBRAHİM ENGİN ŞENAY'IN VEDA YAZISI


Değerli Dostlar , 15 aydır büyük bir onur ve şerefle yürütmüş olduğum İlçemiz kaymakamlık görevinin sonuna gelmiş bulunuyorum. Biliyorsunuz Kavak benim ilk göz ağrım. Esnaf bir babanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir oğlu olarak başladığım memuriyet hayatımda bana Kaymakam Bey diyen ilk insanlar da sizlersiniz. Ben Kavak’ı ve güzel insanını çok sevdim. 15 aylık görev süremde, 1 hafta ayrı kaldığım izin günlerimde de Samsun’a bir kaç saatliğine gittiğimiz zamanlarda da bir an önce ilçeme dönmenin tatlı telaşını yaşadım.
Değerli Dostlar, görev sürecimde birlikte çalışmaktan şeref duyduğum Saygıdeğer Valimiz Osman Kaymak’tan meslek hayatımın ilk başarı belgesini de Kavak’ta görev yaparken almak benim için ayrı bir gururdu. Bu vesileyle hem mevcut Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı’ya, önceki Valimiz Sayın Osman Kaymak’a, her biri ayrı bir değer olan çok kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve en önemlisi kendilerine hizmetle şereflendiğim Kavak’ın kadirşinas insanlarına şahsıma yaşatmış oldukları güzellikler için teşekkür ederim.
Resmi irtibattan çok öte gönül muhabbeti ile birbirimize bağlı olduğumuz tüm dost-arkadaş-ahbap ve yarenlere haklarımı helal ederken kendilerinden de hayır dua ve helallik talep ediyorum.
Yeni bir başlangıç, taze bir Bismillah ile yakın bir zamanda memleketin başka bir ilçesi için yola revan olacağız. Biliyoruz ki her türlü makam, mevki, rütbe geçicidir ve birer emanettir. Emanetin sahibi ise Milletimizdir. Bize düşen Devletimize ve Milletimize sadakatle hizmettir.
Son olarak, görev yapacağımız yer memleketin hangi köşesinde olursa olsun çalacak bir kapınız olduğunu unutmayın. Kendinize çok dikkat edin. Allahaısmarladık.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.