Fatih Mahallesinin Muhtarı Tonguç Ali Anıl oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Haziran 2017 21:39
 Fatih Mahallesinin Muhtarı Tonguç Ali Anıl oldu
Fatih Mahallesi Muhtarı seçilen Tonguç Ali Anıl sevenlerinin arasında sevgi turu atarak kendisine bu görevi layık gören mahalle halkına teşekkür etti.
Fatih Mahallesinin Muhtarı Tonguç Ali Anıl oldu

Samsun'un en büyük mahallelerinden İlkadım İlçesi'ndeki Fatih Mahallesinde  8 yıldır muhtarlık yapan Yaşar Keklik'in Ekim 2016 da geçirdiği kalp krizi üzerine vefat etmesiyle boşalan Fatih Mahallesi Muhtarlığı için 04 Haziran 2017 günü yapılan muhtarlık seçimi Tonguç Ali Anıl oyların tamamına yakınını alarak muhtar seçildi.

Tonguç Ali Anıl oyların 1296'sını alırken  Rahmi Pehlivan 302 oy aldı. Böylece Tonguç Ali Anıl 996 oy farkı ile seçimi kazanmış oldu. 

Oylarını mahalleye bağlı Kazım Özdemir İlköğretim okulunda kurulan sandıklarda kullanan mahalle halkının seçimlere büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Fatih Mahallesi Muhtarı seçilen mahallenin sevilen simalarından Tonguç Ali Anıl sevenlerinin arasında sevgi turu atarak kendisine bu görevi layık gören mahalle halkına teşekkür etti. 

Ali Anıl: "Önemli bir göreve seçildim. Bu görevin sorumluluğunu biliyorum. Allah mahcup etmesin. Mahalle halkıma karşı en iyi şekilde görevimi  yerine getirmeye çalışacağım" dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.