Kavaklılar KAVKANDER'in Düzenlediği İftar Yemeğinde Buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Haziran 2017 18:48
Kavaklılar KAVKANDER'in Düzenlediği İftar Yemeğinde Buluştu
Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma Yardımlaşma Derneği (KAVKANDER) tarafından Kavak Kardelen çok amaçlı salonda düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti.
 Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma Yardımlaşma Derneği (KAVKANDER) tarafından Kavak Kardelen çok amaçlı salonda düzenlenen iftar programı  yoğun katılımla gerçekleşti.

Yemeğe Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, OMÜ Kavak Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necati Menek, SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik, Kavak Derneklerine ait Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, SADEF Samsun Dernek Başkanı Köksal Akman Daire amirleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Necattin Demirtaş birer konuşma yaptılar. 

MUSTAFA TANKAL: KAVKANDER TAŞIDIĞI SORUMLULUĞUN BİLİNCİYLE HAREKET EDİYOR
700'ün üzerinde davetlilinin yer aldığı yemekte konuşan KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal : " Kavaklılar olarak ülkemizde bulunan tüm derneklerimiz adına üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olarak hareket ediyoruz. Yaptığımız her toplantı büyük bir coşku heyecan ve birlik havasında geçiyor. Bu akşam burada görülen tablo yine bu bilinçle hareket etmenin eseridir. Her zaman desteğini yanımızda gördüğümüz ve Belediye Başkanımıza ve siz değerli davetlilerimize teşekkür ediyorum. Sizden aldığımız güçle her geçen dahada büyüyoruz. Başta Samsun olmak üzere ülkemizin dört bir yanında bulunan hemşehrilerimize karşı taşıdığımız sorumluluğun gereğini yerine getirmeye çalışacağız" diyerek konuştu.

İBRAHİM SARICAOĞLU: KAVKANDER STK OLARAK KAVAKLILARIN YÜZ AKIDIR
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu'da yaptığı konuşmada; " Kavaklı hemşehrilerimizin ülkemizin dört bir yanında kurduğu Sivil Toplum Kuruluşları bizim için övünç kaynağıdır. Demokrasimizin temel taşları olan STK'lar olmazsa olmazlarımız arasındadır. KAVKANDER kurulduğu günden bugüne gerçekleştirdiği anlamlı faaliyetleriyle kendini ispat etmiş bulunmaktadır. Her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz. KAVKANDER Kavaklıların dolayısıyla bizim yüz akımızdır. Bu sahada başarı gösteren derneklerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu akşam burada bulunan davetlilerimizi görünce bir kez daha gücümüzü görüp anladım. Birliğimiz hep böyle daim olsun" dedi.

KAVKANDER'LE DAHA GÜZEL YARINLARA
İftar programıyla ilgili olarak görüş bildiren davetli ve dernek başkanları KAVKANDER'in Kavaklılar üzerinde büyük etkisi ve gücü olduğunu vurgulayarak dernekler olarak desteğimiz her zaman KAVKANDER'le olacaktır. Daha güzel yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz dediler.  

NECATTİN DEMİRTAŞ: KAVKANDERİN ÇALIŞMALARIYLA GURUR DUYUYORUM
İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Necattin Demirtaş: " KAVKANDER'i yakından izliyor faaliyetleriyle gurur duyuyorum. Hem ilçemize hem de hemşehrilerimize karşı taşıdığı sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini görmek bizi sevindiriyor. STK olarak Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinde önemli rol üstlenen KAVKANDER'in örnek çalışmalarının devamını diliyorum" diyerek konuştu.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.