Ziraat Mühendisler Odası Demirtaş'ı Ziyaret Etti.

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Mart 2013 10:43
Ziraat Mühendisler Odası Demirtaş'ı Ziyaret Etti.
Samsun Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Turgut Erel ve yönetim kurulu Başkan Demirtaş’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdiler

-DEMİRTAŞ’A ZİRAAT MÜHENDİSLERİ
ODASINDAN ÖVGÜ

 

Samsun Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Turgut Erel ve yönetim kurulu Başkan Demirtaş’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Başkan Demirtaş’ın makamında sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan, Ziraat Mühendisleri Odası başkanı Turgut Erel, Ziraat mühendisleri odası olarak bir meslek kuruluşu olması sebebiyle öncelikli görevi üyelerine hizmet etmek. Ancak bunun yanında tarımla ilgili olduğu için Samsunda  hepimizin bildiği gibi %58 e yakın bir kısım tarımla uğraştığından çiftçilerimize katkı sağlayacak çalışmaları yapmak için arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetleri devam ettirmeyi ve daha iyilerini yapmak için azim ve gayret içerisindeyiz diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş, Bu şehrin idarecileri olan bizler, sivil toplum örgütleri, odalar, dernekler bu şehrin faydasına olan her konuda ortak birliktelik ve ortak hareket etmek zorundayız. Bunu yaptığımız ve başardığımız zaman şehir kazanır.İlkadımBelediyesi olarak, sadece ziraat mühendisleri odası ile değil bütün kurum ve kuruluşlarla , odalarla, sivil toplum örgütleriyle, güzel bir ilişkimiz ve birlikteliğimiz var. Demirtaş,Tarım sektörü olmazsa olmaz dediğimiz bir sektör. Şehrin % 58’i tarımla uğraşıyor. Biz bu toprağın çocuklarıyız. Topraktan kopma şansımız yok diye konuştu.

 

Ziyaret sonrasında Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Turgut Erel, Harman zamanı anlatan  fotoğrafı Başkan Demirtaş’a hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.