Yusuf Kaplan'dan Yahya Çınkıl'a destek mesajı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Ocak 2024 21:19
Yusuf Kaplan'dan Yahya Çınkıl'a destek mesajı
Medeniyet Tasavvuru Okulu Kurucusu, öğretim üyesi, yazar, mütefekkir Yusuf Kaplan'dan Yahya Çınkıl'a destek mesajı

Yusuf Kaplan'dan Yahya Çınkıl'a destek mesajı

 

Yahya Çınkıl destek gurubunda bulunan; Medeniyet Tasavvuru Okulu Kurucusu, öğretim üyesi, yazar, mütefekkir Yusuf Kaplan grupta destek mesajı yayınladı.

 

Yusuf Kaplan mesajında şunları yazdı:

 

Değerli Samsunlu Kardeşlerim!

 

Yahya Çınkıl Bey, ülkemizin yetiştirdiği en temiz ama devlet terbiyesi ve tecrübesi güçlü olan, derdi davası hakikat olan, medeniyetimizin ilkelerini şaşmaz ilkeleri bilen, Samsun’a ruh kazandıracak, kardeşlik havasını her bir tarafta yayacak ilk adımı atacak örnek ve öncü bir belediye başkan adayıdır…

 

Hem idealleriyle hem de somut projeleriyle hizmette de örnek bir başkanlık yapacak hem çocuklarımıza sahip çıkacak hem de şehre bizim medeniyetimizin şirin şiir şehirlerinin ruhunu kazandıracak ilk adımı atacak bir öncü olacak inşallah.

 

Yahya Bey’in ruh dolu, inançlı gayretleriyle İlkadım, medeniyetimize örneklik edecek kaliteli ve yaşanabilir bir şehrin ilk adımlarını da atacak öncü bir şehir olacak inşallah…

 

Samsun’luların Yahya Bey’e sahip çıkacaklarından ve onunla Samsun’u ülkemizin model şehirlerinden biri yapacak bir yolculuğu zevkle yapacaklarından kuşku duymuyorum.

 

Yahya Bey kardeşime çıktığı yolculukta hayır ve güzellik diliyorum ve Rabbimin önünü açması için dualarımın onunla olduğunu bildirmek istiyorum.

 

Allah’a emanet olun.
Allah yâr ve yardımcınız olsun değerli kardeşim.


Vesselâm.

Yusuf Kaplan
Kardeşiniz

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.