YOLAYDIN: HEMŞEHRİLERİMİN HİZMETİNE TALİBİM

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 25 Mart 2019 20:03
YOLAYDIN: HEMŞEHRİLERİMİN HİZMETİNE TALİBİM
KAVAK 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığına aday olan Kavak'ın sevilen sayılan esnaflarından ve siyasi simalarından birisi olan Erdoğan Yolaydın seçildiği takdirde siyasi tecrübelerini mahallesine hizmet için kullanacağını söyledi.
YOLAYDIN: HEMŞEHRİLERİMİN HİZMETİNE TALİBİM

KAVAK 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığına aday olan Kavak'ın sevilen  sayılan esnaflarından ve siyasi simalarından birisi olan Erdoğan Yolaydın seçildiği takdirde siyasi tecrübelerini mahallesine hizmet için kullanacağını söyledi.

Geçmişte İl Genel Meclis Üyesi olarak ta görev yapmış olan Yolaydın ; "Benim hayatım Kavak'ta geçti. Hemşehrilerimin acı ve sevinçli günlerinde hep yanında oldum. Bana her zaman güvendiler. beni hiçbir zaman mahcup etmediler. Şimdi Mahalleme muhtar olarak hizmet etmek istiyorum. Bugüne kadar elde ettiğim siyasi ve insani birikimlerimi hemşehrilerime hizmet için kullanmak istiyorum. Benim anlayışımda Halka hizmet Hakka hizmettir. bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum" diyerek konuştu.

ERDOĞAN YOLAYDIN MAHALLEMİZ İÇİN BİR ŞANSTIR

19 Mayıs Mahalle Sakinleri Erdoğan Yolaydın'ın Muhtar adayı olmasından son derece mutlu olduklarını belirterek: " Yolaydın siyasi birikime sahip birisi. Aynı zamanda içimizden birisi. Kavak'ı ve Mahallemizi çok iyi tanıyor. Onun adaylığı bizim için bir şanstır. kendisini mahcup etmeyeceğiz" diyerek konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.