• İHSANBAŞKAN

YILMAZ KARAGÖZ MEYDANLARDA TAMAM DİYECEK

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Haziran 2018 13:37
YILMAZ KARAGÖZ MEYDANLARDA TAMAM DİYECEK
CHP Samsun 8. Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Karagöz araçlarını da giydirerek çalışmalarına başladı.
CHP Samsun 8. Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Karagöz araçlarını da giydirerek çalışmalarına başladı.

BUGÜNE KADAR AK PARTİ'DEN ALDIĞI GÜCÜ ŞİMDİ CHP'YE KULLANIYOR

CHP'de umduğu sırayı bulamamanın şokunu yaşayan Karagöz Aday adaylığı açıklamasında yaptığı konuşmasında 'Artık bundan sonra benim yerim burası yani CHP'dir. Burası benim yuvamdır' sözünün gereği sıralamayı bir kenara bırakarak araç giydirip çalışmalara başladı.

Ancak KADEF Kavak dernekleri Federasyonu Başkanlığından da istifa etmeyen Karagöz bunun faturasını da 8. sıraya atılmakla ödemiş oldu. Zira parti yönetiminin Karagözün KADEF'ten istifa etmemesini partisine olan inancının zayıf olmasına bağladığı söyleniyor. 

Vatandaşların o artık aktif bir siyasetçi kesinlikle KADEF'te işi olamaz şeklinde yaptığı konuşmalar yakın zamanda etkisini göstereceğe benziyor. yine bir grup Kavaklı hemşehrisi madem CHP' Karagözü seçilebileceği sıradan aday yapmayacaktı neden aday oldu. Bizi de mahcup etti. Samsunda ikamet eden yüzbinin üzerinde Kavaklıya bu reva değildir. Bizi küçük düşürdü diyerek sitem ettiği de görülüyor.

AK PARTİYE YASLANDI ORADAN PALAZLANDI 
AZ KALSIN SAĞLIK İL MÜDÜRÜ OLUYORDU

Öte yandan yılmaz Karagözün bugüne kadar AK Partililerle birlikte hareket edip yapılacak işlerini kolayca yaptırdığını AK Partinin iktidar gücünü kullandığını da söylemek gerek. Bir süre önce AK Parti Samsun Sağlık İl Müdürlüğüne Karagözün ismi bile geçmiş son anda Dr. Yusuf Güneyin atanmasıyla sonuçlanmıştı. Bu olaya alınan Karagöz bunun hıncını CHP'dan aday olarak aldığı da söylentiler arasında.

AK Partili Belediyelerde hiç bir işi aksamaksızın görülen Şehir ve Siyasi protokollerde AK Partinin önde gelen isimleriyle aynı masayı paylaşan Karagözün bu seçimde Devam yerine tamam demesi siyasi çizgisini belirleyip dün yanyana olduklarının karşısına geçmesinin düşündürücü olduğu da konuşulanlar arasında yer alıyor. 

Yılmaz Karagözün meydanlarda 'TAMAM' diyecek olması AK Parti ile uzun yıllardır  kurduğu diyalogla gelen desteğe tamam demesi yorumu yapılıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.