‘Yılın İyilik Ödülü’ne Lütfiye Demirtaş layık görüldü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Mayıs 2022 17:48
‘Yılın İyilik Ödülü’ne Lütfiye Demirtaş layık görüldü
Ka-def Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Ka-def Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Taş tarafından Anneler günü münasebetiyle “İyilik Ödülüne “ İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş’ın eşi Lütfiye Demirtaş layık görüldü.

‘Yılın İyilik Ödülü’ne Lütfiye Demirtaş layık görüldü

 

Ka-def Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Ka-def Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Taş tarafından Anneler günü münasebetiyle “İyilik Ödülüne “ İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş’ın eşi  Lütfiye Demirtaş layık görüldü.

Anneler gününde gerçekleşen ödül töreninde konuşan Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Taş: “ Yaptığı iyilik çalışmalarından yoksulun garibin kimsesizlerin annesi olan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olan, acısı olanlara ekibiyle hizmet eden Çok Değerli Lütfiye Demirtaş’ı uygun gördük. Bundan sonra da bu anlamda sağlık içerisinde iyiliklerine devam etmesini diliyoruz” diyerek konuştu.

Lütfiye  Demirtaş ödülünü Ka-def Genel Başkanı Bayram Erişgin ve  Ka-def Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Taş’ın elinden aldı. Lütfiye Demirtaş bu ödül beni çok duygulandırdı. Daha çok çalışacağım. Kederler paylaşıldıkça azalıyor, mutlulaklar paylaşıldıkça çoğalıyor. Bunun farkındayım. hepinize çok teşekkür ediyorum beni çok duygulandırdınız diyerek konuştu. 

 

Daha sonra Ka-def’te düzenlen Anneler Günü Özel Programına katılan çok sayıda davetli ile birlikte Anneler günü Anneler adına pasta kesildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.