Yeyip içtiklerini sosyal medya'da paylaşanlar normal değiller

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Temmuz 2015 11:21
Yeyip içtiklerini sosyal medya'da paylaşanlar normal değiller
Önce sofraya oturuyorlar sonra yiyecekleri yemeğin görüntülerini fotoğraflıyorlar...ardından sosyal medyada yayınlayıp beğeni toplamaya çalışıyorlar.
YİYİN İÇİN FAKAT 
TEŞHİR ETMEYİN!

YETİMİN YOKSULUN ÖNÜNDE YEMEK KEYİFLERİ YAPIP BUNU SOSYAL MEDYADA TEŞHİR EDENLER!
NASIL BİR VİCDANA SAHİPSİNİZ?

Önce sofraya oturuyorlar sonra yiyecekleri yemeğin görüntülerini fotoğraflıyorlar...ardından sosyal medyada yayınlayıp beğeni toplamaya çalışıyorlar. Daha kaşık dahi vurulmamış yemekler sosyal medyada görüntülenmeye başlıyor. Ardından büyük bir maharetmiş gibi yemek yemeye kuruluyorlar. Bitmedi. Ellerinde cep telefonları ha bire görüntü alıyorlar. Her biri kendilerine ait sosyal medya sayfalarında yayınlayacaklar. Yedikleri yiyecekleri midelerine gitmeden binlerce insanın önüne görücüye çıkıyor. Bu nasıl vicdan, bu nasıl insanlık!
Aynı sayfalarda insanlıktan iyilikten söz ediyorlar.

NE HALE GELDİK?

Bu fotoğrafları yoksulda görüyor yetimlerde. Yeryüzünde milyonlarca aç ve yoksul insanın acısı devam ederken fotoğrafların üzerine nasıl Yemek Keyfi hatta İFTAR KEYFİ diyerek yazabilirsiniz. Bunu ne akıl ne de vicdan hiçbiri almıyor. İkisi de izah edemiyor.
Roma döneminde yemek keyfi öyle öne çıkmıştı ki yiyip içiyorlar parmak basıp geri çıkartıyor ve tekrar yiyorlardı...
Farkınız ne?

BU DUYARSIZLIK HAYRA ALAMET DEĞİL
BİRAZ VİCDAN VE MUHASEBE!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.