Yaşar Doğu'yu anlamak konulu Konferans serisi devam ediyor

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 22 Aralık 2016 20:54
Yaşar Doğu'yu anlamak konulu  Konferans serisi devam ediyor
Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Tüm Yönleriyle Hayatı Örnek Kişiliği, Felsefesi ve Sporculuğunun ele alındığı kitabın yazarı Ahmet Seven 'Yaşar Doğu'yu Anlamak' başlığı altında konferanslara devam ediyor
Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Tüm Yönleriyle Hayatı Örnek Kişiliği, Felsefesi ve Sporculuğunun ele alındığı kitabın yazarı Ahmet Seven 'Yaşar Doğu'yu Anlamak' başlığı altında konferanslara devam ediyor.

Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Tüm Yönleriyle Hayatı Örnek Kişiliği, Felsefesi ve Sporculuğunun ele alındığı kitabın yazarı Ahmet Seven Yaşar Doğu'yu tanımanın Milli bir görev olduğunu ifade ederek;

" Bu muhteşem güreş dehası ve örnek kişiliğe sahip olan Yaşar Doğu'yu konferanslarla anlatmaya çalışıyorum. Türk gibi kuvvetli sözünün de temsilcisi olan bu büyük insan Milli Birlik ve Beraberliğe muhtaç olduğumuz bu dönemde kaynaştırıcı ve birleştirici rolü oynamaktadır. 
Konferans için talepte bulunulduğu takdirde neresi olursa olsun oraya giderek bu büyük görevi icra etmeye çalışıyorum" dedi. 


Konferans için İrtibat: 
Ahmet Seven Tel: 0 532 727 95 04
Samsun Yazarlar Derneği:
Fatih Mah. Doğan Reis Sk. No:23 İlkadım-Samsun

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.