Yaşar Doğu'nun Torunu Sinem Doğu nikâh masasına oturuyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Ağustos 2015 12:48
Yaşar Doğu'nun Torunu Sinem Doğu nikâh masasına oturuyor
Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu Efsane Güreşçi Yaşar Doğu'nun torunu Milli Buz Hokeycisi ve Milli Takım Kaptanı Sinem Doğu, Eski Basketbolcu Egemen Ercan ile nikâh masasına oturacak.

Yaşar Doğu'nun Torunu Sinem Doğu nikâh masasına oturuyor


Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu Efsane Güreşçi Yaşar Doğu'nun torunu Milli Buz Hokeycisi ve Milli Takım Kaptanı Sinem Doğu, Eski Basketbolcu Egemen Ercan ile nikâh masasına oturacak. 29 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 15.00'te Samsun Anakent Belediyesi Sosyal Tesislerinde (Doğu Park) yapılacak olan nikâhı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıyacak.  

Nikâh Şahitliğini Tevfik Kış ve Mustafa Dağıstanlı yapacak


Sinem Doğu ve Egemen Ercan çiftlerinin nikâh şahitliklerini ise Yaşar Doğu'nun Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu talebelerinden Tevfik Kış ve Mustafa Dağıstanlı yapacak.

Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu yaptığı açıklamada: 'Kızım Sinemin nikâh merasimini memleketimde hemşerilerimle bir arada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Bu mutlu günümüze tüm hemşerilerimizi davet ediyorum' dedi. 


Sinem Doğu spor hayatına 6 yaşında jimnastikle başladı. Daha sonra atletizm orta mesafe ve yol koşuları, 6 yıl basketbol branşlarından sonra 2004 yılında tanıştığı Buz Hokeyi branşında başarılı olarak 2007 yılında milli takım kaptanlığı yaptı. 2007 yılından bu yana milli takımlarda sporcu olarak spor hayatına devam etmektedir.

Hacettepe Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulunda ki öğrencilik hayatında step aerobik takımında 6 yıl Türkiye şampiyonluğu kazandı. Ankara da Sportif Yaşam Spor salonu, Kanada Konsolosluğu, Müzikal Adımlar Dans Sanat okulu, Bilkent üniversitesi spor salonları... Gibi birçok salonda fitness, pilates grup egzersileri eğitmenliği, İstanbulda Akatlar Club Sporium, United Clubs da fitness ve grup dersleri eğitmenliği yaptı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.