• İHSANBAŞKAN

Yaşar Doğu Bursa'da düzenlenen konferansta anlatılacak

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 19 Nisan 2016 20:03
Yaşar Doğu Bursa'da düzenlenen konferansta anlatılacak
Bursa Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) tarafından gerçekleştirilecek olan Bursa 'Samsun Tanıtım Günleri Etkinliği' bu yıl 4-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.
Bursa Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) tarafından gerçekleştirilecek olan Bursa 'Samsun Tanıtım Günleri  Etkinliği' bu yıl 4-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.

KONFERANSA ONUR KONUĞU OLARAK YAŞAR DOĞU'NUN OĞLU PROF. DR. GAZANFER DOĞU'DA KATILACAK


Samsun Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında bu yıl 6 Mayıs 2016 Cuma günü Saat 17.00' de Bursa Büyükşehir Kent Konseyi Salonunda Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş. Yazar Ahmet Seven tarafından  'Yaşar Doğu' konulu bir konferans verilecek.

Konferans hakkında bir açıklama yapan Bursa Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç; 'Hep birlikte büyük bir tanıtım etkinliği düzenliyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızın sonuna geldik. derneğimizin de adını taşıyan aynı zamanda hemşehrisi olmakla gurur duyduğum Türk Güreşinin Sembol İsmi, Avrupa-Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun sporculuğu ve felsefesini Bursa'da daha geniş kitlelere anlatıp yaşatmak istiyoruz. Bu anlamda Yaşar Doğu'nun hayatını kaleme alan Arş. Yazar Ahmet Seven'in konuşmacı olarak katılacağı bir konferans tertipledik. Konferansımıza tüm Bursalı ve Samsunlu Hemşehrilerimizi davet ediyoruz' diyerek konuştu.  

Ayrıca etkinlikte Arş. yazar Ahmet Seven 'Türk Güreşinin Sembol İsmi Yaşar Doğu' kitabını da imzalayacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.