Yakakent Belediye Başkanından Atasporumuza hizmet

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Ocak 2016 10:21
Yakakent Belediye Başkanından Atasporumuza hizmet
Kulüp Başkanlığını Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA 'nın yaptığı Yakakent Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde Büyükler güreş takımı kuruldu.
Yakakent Belediye Başkanından örnek hizmet

Yakakent'in Adını Tüm Türkiye Duyacak!

Kulüp Başkanlığını Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA 'nın  yaptığı Yakakent Gençlik ve Spor Kulübü  bünyesinde Büyükler güreş takımı  kuruldu.

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA ''Minikler ve Yıldızlar takımı olarak 2.lige yükseldik. Şimdide Yakakent'imizin adını tüm Türkiye'ye duyurmak için Dünya'da ve Türkiye'de dereceleri olan Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde güreşen sporcularımızı Yakakent Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde topladık. Bu proje kapsamında senelerdir Samsun dışında yaşayan Samsun'lu sporcularımıza sahip çıkarak Yakakent'e yerleşmelerini sağladık. Biz Yakakent Belediyesi olarak her türlü konuda sporcularımızın yanındayız. Miniklerde ve Yıldızlarda yaşadığımız başarının çok daha fazlasını Büyükler takımından bekliyoruz. Sporcularımızın sayesinde çok büyük bütçelerle bile yapamayacağımız seviyede Yakakent'imizin adını duyurmak, tanıtımını yapmak fırsatını en iyi şekilde değerlendireceğiz'' dedi. 

Büyükler Güreş Takımı Sporcuları

Tuncay DAYANÇ(57kg Türkiye 3.sü)

Nadir EVCEN(61kg Minikler Türkiye Şampiyonu-Türkiye 3.sü)

Mehmet GEÇGEL(65kg Türkiye 2.si-Uluslararası Cumhuriyet Kupası 2.si)

Hakkı GÜREL(70kg Türkiye Şampiyonu-Avrupa 3.sü-Dünya 3.sü-Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvası 1.si)

Berkan ALBAYRAK(96kg Türkiye 3.sü)wrhb hrbr

nwn
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.