Vezirköprülü Şair-Yazar Tuba Devrim kitaplarını imzaladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 14:25
Vezirköprülü Şair-Yazar Tuba Devrim kitaplarını imzaladı
Samsunlu yazar ve şairler Kulüp festin organize ettiği etkinlikte bir araya geldi. Samsun Yazarlar Derneği Standında kitaplarını imzalayan yazar ve şairler arasında Vezirköprülü Şair-Yazar Tuba Devrim de yer aldı.
Samsunlu yazar ve şairler Kulüp festin organize ettiği etkinlikte bir araya geldi. Samsun Yazarlar Derneği Standında kitaplarını imzalayan yazar ve şairler arasında Vezirköprülü Şair-Yazar Tuba Devrim de yer aldı.

 Tuba Devrim okurlarıyla buluşup kitaplarımı imzalamanın keyfini yaşadım. Beni yalnız bırakmayan okurlarıma teşekkür ediyorum. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Galerisi bahçesinde yer alan standıma okurlarımı bekliyorum. Bu arada şahsımı davet ederek okurlarımla buluşmamı sağlayan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Doğan Kan Bey'e de ayrıca teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Galerisi bahçesinde devam eden kültür ve sanat günleri 29 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.