Vezirköprü Recep Aslan'la Birlik'te Hareket Edecek

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Aralık 2023 12:45
Vezirköprü Recep Aslan'la Birlik'te Hareket Edecek

SEÇİMİN NABZI-VEZİRKÖPRÜ-SAMSUN BÜLTEN

 

Vezirköprü'ye Recep Aslan Yakışır

 

Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Recep Aslan aylardır hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

 

Aday Adayları içerisinde en başarılı performansı sergileyen Recep Aslan sahip olduğu bilgi birikim ve yönetim tecrübesiyle göz doldurduğu vatandaşın teveccühünü kazandığı izleniyor.

 

Vezirköprü için önemli projeleri açıkladığında büyük heyecan uyandıran Recep Aslan'ın bir anda vizirköprülülerin umudu haline geldiği de gövden kaçmıyor.

 

Vatandaşlar bu dönem Vezirköprü'nün makus talihini hep birlikte yeneceğiz. Birlikte hareket edeceğiz. Güçlü bir adayla bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Recep Aslan'a güveniyoruz. Vezirköprü'ye Recep Aslan yakışır diyerek düşüncelerini dile getiriyorlar.

 

Vezirköprülüler bugüne kadar hak ettiklerini alamadıklarını ancak bunun seçimde el ele verip çalışarak elde edecekleri konusunda büyük inanç taşıdıklarını görmek mümkün.

 

Mevcut başkan İbrahim Sadık Edis'in üç dönem önemli bir  başarı gösteremeyişine tepki olarak bunun BBP'si adayına olumlu yönde yansıyacağı ifade ediliyor.

 

Kısacası Vezirköprü'de şu anda aday adayları içerisinde en fazla BBP Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Recep Aslan'a teveccüh gösterildiği ve isminin öne çıktığı dikkatlerden kaçmıyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.