VEDAT YILMAZ: İLKADIMA NEŞTER VURACAĞIZ

SİYASET Haber Girişi : 25 Ocak 2014 23:23
VEDAT YILMAZ: İLKADIMA NEŞTER VURACAĞIZ
Seçim çalışmaları kapsamında sık sık esnaf ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz, vatandaşların sorunlarını dinleyip çalışma heyeti ile birlikte bütün sorunları bir bir not alıyor.
Seçim çalışmaları kapsamında sık sık esnaf ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz, vatandaşların sorunlarını dinleyip çalışma heyeti ile birlikte bütün sorunları bir bir not alıyor. İstiklal Caddesi ziyareti sırasın bir vatandaşın "Allah aşkına sokaklarımızın haline bakın rezalet diz boyu zaten çalışma yok, birde ne cadde kaldı ne de kaldırım heryerde araçlar park edilmiş durumda bunca şikayet ettik hiç kimse oralı olmuyor" demesi üzerine zaten konuya hakim olduğunu belirten CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz, "Samsun'da Kamu ve Özel sektör dahil ilk Katlı Otoparkı, GAZİ Belediyesi olarak biz inşa etmiştik. 
Maalesef mevcut belediye yönetimi tarafından satılarak yıkılmıştır. Özellikle yeni Adliye Sarayının da getireceği yoğunluk nedeniyle, en çok ihtiyaç duyulduğu dönemde mülkiyetinin satılması İlkadım için bir talihsizlik olmuştur. Bu bölgede de katlı otopark yapımı için yeni arayışlar içinde olacağız. 100. Yıl Bulvarının Rasathane mevkiinde, yeni yapılaşma bulunmayan imar adalarının birisi Katlı Otopark yapmak üzere kamulaştırılacaktır. Bu projenin finansman modeli için çalışmalarımız sürmektedir. Büyükşehir Belediyemizce uygulamaya konulacağı ifade edilen Çiftlik caddesinin yayalaştırılması projesi bölgedeki Otopark ihtiyacını çok daha arttıracaktır. 
Yakın çevrede muhakkak Katlı Otoparklar yapılmalıdır. Belediye eliyle yapılması halinde, Konut adalarının kamulaştırılmasından başka bir seçenek görünmemektedir. Bölgede, Özel sektörün katlı otopark yapımını teşvik edeceğiz. Bu şekilde bölgenin otopark sorununu çözmeyi planlıyoruz. Konumu ve Yüzölçümü uygun olan Parkların altına da Otoparklar yapacağız. Yeni Planlı Alanlar Yönetmeliği bu olanağı vermektedir. Uygun olan tüm park alanlarını değerlendireceğiz." dedi.
Etiketler : VEDAT YILMAZ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.