Vatandaş artık sloganlarla uyutulmak istemiyor

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ekim 2015 20:02
Vatandaş artık sloganlarla uyutulmak istemiyor
Sloganlarla vatandaşı uyutup gelecek seçim anlayışıyla siyaset yapanların dönemi kapanmış görünüyor. Yapacağız edeceğiz...gibi lafların geçersiz kaldığı günümüzde vaadler yağdıran siyasetçi tipi artık kabul görmüyor.
HÜKUMET YÜZÜ GÖRMEMİŞ MUHALEFET TEMBEL MUHALEFETTİR
İDAREYE YABANCIDIR.
SLOGANLAR İŞE YARAMIYOR

Sloganlarla vatandaşı uyutup gelecek seçim anlayışıyla siyaset yapanların dönemi kapanmış görünüyor. Yapacağız edeceğiz...gibi lafların geçersiz kaldığı günümüzde vaadler yağdıran siyasetçi tipi artık kabul görmüyor. Meydanlar laf yerine icraat görmek istiyor. Ancak laf üretip karşılığında bugüne kadar herhangi bir faaliyet gösteremeyenler geçerliliğini yitirdikçe tabanlarının da eridiği görülüyor. 
Slogancı parti liderleri tabanı tarafından da tepkiyle karşılanarak meydanlar ikna odaları değildir icraatsız karşımıza çıkmayın mesajı veriyorlar.
SLOGANLARLA ETKİLEME DÖNEMİ SONA ERDİ
Uzmanlar; Artık vatandaşlar siyasilerin giydiği gömleğin rengine şapkaya, elbiseye bakmıyor. Söylediği sözlerle ilgilenmiyor. ne yapacaklarına değil ne yaptıklarına bakıyor. Devir değişti. Bugüne kadar faaliyet gösteremeyen siyasi partilerin ayakta durmaları veya siyasi arenada tutunmaları artık çok zor. İşbaşına gelseler de yönetemezler. Yönetim tecrübeleri yok. Yıllarca muhalefette kalanlar hükumet olma alışkanlığı elde edemiyor. Dernek gibi parti yönetmeye kalkışanlar ülkeyi ileri hedeflere taşıyamazlar. Başarısızlıklarını enkaz devraldık diyerek bir önceki yönetimlere atarlar...Artık istikrar zamanı diyerek nutukçu ve slogancılara prim vermiyor...diyerek konuşuyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.