VALİ AKSOY VE B.Ş.BELEDİYE BAŞKANI YILMAZDAN TOK'A ZİYARET

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Mayıs 2014 18:19
VALİ AKSOY VE B.Ş.BELEDİYE BAŞKANI YILMAZDAN TOK'A ZİYARET
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Başkan Tok'a hayırlı olsun temennilerini iletti.
 HEP BİRLİKTE SAMSUN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Başkan Tok'a hayırlı olsun temennilerini iletti.  Başkan Tok, ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını belirtirken "İlçemiz için Samsun için hep birlikte güçlü bir şekilde çalışacağız." Dedi

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 5 seninin ardından 30 Mart seçimleri ile İlkadım Belediye Başkanlığına seçilen Erdoğan Tok'a hayırlı olsun dileklerini sundular. Samimi anların yaşandığı buluşmada başkanlar hasret giderdi.

 "KOLTUK DEĞİL HİZMET AŞKIMIZ VAR"

Kurumlar arası iletişimin oldukça önemli olduğunu, birlik ve  beraberlik içinde yapılan hizmetin hem ilçelere hem de şehre katkı sağlayacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Yoğun programlarından fırsat bularak bizleri ziyaret gelen sayın valimiz Hüseyin Bey'e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey'e sonsuz teşekkür ediyorum. 5 Yıllık aradan sonra tekrar halkımızın hizmetindeyiz. Bizim aşkımız koltuk, makam değil hizmettir. Gerek valiliğimiz ile gerek Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte büyük projelere, büyük hizmetlere imza atacağız. Birlikten güç  doğar diyerek el ele hizmet aşkımızdan vazgeçmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurumlar arası iletişim şehirlerin gelişmesi ve büyümesi noktasında oldukça büyük önem taşıyor. " diye konuştu.

Projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Turan Çakır,  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile sohbet ederek hayırlı olsun dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.