Umre'den dönen BEM BİR-SEN Samsun Başkanına ziyaretçi akını

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Mart 2017 21:46
Umre'den dönen BEM BİR-SEN Samsun Başkanına ziyaretçi akını
Umre görevini tamamladıktan sonra Samsun'a dönen Belediye ve Özel İdareler Sendikası BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever'e tebrik ziyaretleri sürüyor.
 Umre görevini tamamladıktan sonra Samsun'a dönen Belediye ve Özel İdareler Sendikası BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever'e tebrik ziyaretleri sürüyor.


Şubat ayı içerisinde Samsun Ordu ve Giresun BEM BİR-SEN üyeleriyle birlikte 156 kişilik bir gurupla umre görevine giden Nurettin SEVER görevimizi en güzel şekilde tamamlamanın huzuru içerisindeyiz dedi.


Sever; "Bu yıl yaptığımız istişare toplantısında aldığımız bir karar neticesinde hep birlikte Umre vazifemizi yapmaya karar verdik. Bu kararımızı 156 kişilik bir üye gurubuyla yerine getirdik. katılan tüm arkadaşlarımız manevi huzurla Türkiye'ye döndü.  Arkadaşlarımızın memnun olması bizi de memnun etti. Bu arada Umre dönüşümüzle birlikte arkadaşlarımız ziyaretimize geliyor. kendilerini Samsun BEM BİR-SEN Şubemizde ağırlıyoruz. Hem hasret gideriyor hem de sohbet ediyoruz. Ziyarete gelen arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdılar. Allah hepisine bu görevi ifa etmeyi nasip etsin" diyerek konuştu.


Nurettin Sever önümüzdeki yıl daha geniş katılımla büyük bir kafile oluşturarak Umre görevini tekrarlamak istediklerini söyledi.


Ziyaretlerde aynı kafileyle Umre görevinden dönen BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkan Yard. Savaş Gayretli de yer aldı.

SAMSUN DİYANET 2 NOLU ŞUBE BAŞKANINDAN SAAT AYYILDIZLI SAAT HEDİYESİ
Samsun Diyanet-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş Umre dönüşü nedeniyle ziyaret ettiği BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever'i  sendika binasında ziyaret ederek  15 Temmuz Şehitleri anısına yaptırdıkları Saat'i takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.